Zdrowa i smaczna kuchnia japońska
Japońskie owoce morza, organiczne warzywa, słodycze; wegetariańskie, bezglutenowe, bez laktozy
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Nowy Jork
Zapewniasz w swoim domu
Dziki łosoś królewski z Alaski
656 zł
Minimum 1 311 zł, aby zarezerwować
Dziki łosoś królewski z Alaski podawany z grillowanymi warzywami organicznymi i sałatką z awokado i szpinaku
Sushi i pierogi
656 zł
Minimum 1 311 zł, aby zarezerwować
Rozkoszuj się wyśmienitym menu inspirowanym kuchnią japońską, zaczynając od organicznej domowej zupy miso. Na pierwsze danie spróbuj pierożków z krewetkami i warzywami. Danie główne to różnorodne rolki sushi, w tym z łososiem, tuńczykiem, żółtoskrzydłą i kalifornijską, dostępne w wersji pikantnej lub niepikantnej. Na koniec wybierz organiczne ciasto truskawkowe, czekoladowe ciasto z płynnym wnętrzem lub szarlotkę.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Yoshie), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Właściciel firmy cateringowej, były szef kuchni Kitchensurfing, który przygotowuje kolacje dla znanych klientów
Gwiazdy
Obsługiwałem znanych klientów, serwując im japońskie dania organiczne za pośrednictwem Kitchensurfing
MBA i samouk
Samouczek, inspirowany przez szefa kuchni Kena z Tomoe Sushi, niezliczone eksperymenty
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Nowy Jork. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 20.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
656 zł
Minimum 1 311 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?



