Kreatywna kolacja w Los Angeles przygotowana przez Bryana
Gotowanie ze świeżymi składnikami i kreatywność to sposób, w jaki nawiązuję kontakt z ludźmi i karmię ich.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Los Angeles
Zapewniasz w swoim domu
Klasyka
617 zł za gościa
Te rozgrzewające duszę dania są podkreślone wyrafinowanymi technikami, żywymi kolorami i równowagą tradycji i innowacji.
Targ nadmorski
654 zł za gościa
Ciesz się świeżą i kolorową podróżą przez sezonowe obfitości południowej Kalifornii, z odważnymi smakami, lokalnymi owocami morza i jasnymi akcentami owocowymi z ekskluzywnym akcentem.
Rośliny i ogień
726 zł za gościa
Delektuj się ekskluzywnym menu degustacyjnym opartym na grillowanych owocach, sezonowych warzywach i dynamicznych teksturach, które prezentują kreatywność i styl szefa kuchni, inspirowany jego doświadczeniem w kuchni wyróżnionej gwiazdką Michelin.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Bryan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
6 lat doświadczenia
Szef kuchni z gwiazdką Michelin, ponad 5 lat doświadczenia jako szef kuchni, zastępca i szef kuchni.
Stanowiska szefa kuchni
Ukończone szkolenie Michelin Star i liderowanie w najlepszych kuchniach.
Wyszkolony w łowiectwie z dynamitem
Uczestniczka warsztatów „Łowienie ryb z dynamitem” – mistrzyni kreatywnej, świeżej kuchni.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Los Angeles. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 617 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?