Atrakcja kulinarna w Saussy
Oferuję równowagę między wykwintną kuchnią a subtropikalnym jedzeniem na poprawę humoru – to oryginalne doświadczenie!
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Savannah
Zapewniasz w swoim domu
Styl rodzinny
238 zł 238 zł za gościa
Minimum 1 824 zł, aby zarezerwować
Ten rustykalny styl serwowania obejmuje świeżą sezonową sałatkę z aromatycznym sosem, mieszankę świeżych lokalnych warzyw, wybór świeżo upieczonego chleba oraz pikantne mięso lub owoce morza udekorowane dodatkami i pysznym sosem.
Fine Dining: 3–5 kursów
438 zł 438 zł za gościa
Minimum 1 824 zł, aby zarezerwować
Ta wyrafinowana usługa obejmuje:
●Przystawka: zupa, sałatka lub mały talerz przystawki.
● Danie główne: mięso, dania wegetariańskie lub owoce morza z dodatkiem skrobi i/lub warzyw.
● Deser: świeże ciasto, owoce lub lody/sorbet.
Kursy dostosowane do potrzeb każdej ze stron.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Nygeria), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Jestem szefem kuchni w The Saussy Dining Group i zastępcą szefa kuchni w Grove Point Plantation.
Edukacja i szkolenia
Zdobyłem doświadczenie jako szef kuchni, pracując pod kierunkiem szefa kuchni Tima w Grove Point Plantation przez 7 lat
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Savannah, Bluffton, Hilton Head Island i Tybee Island. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 16.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
238 zł Od 238 zł za gościa
Minimum 1 824 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?


