Z polu na stół
Kuchnia od pola do stołu z produktami od lokalnych rolników, hodowców i rzemieślników
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Atlanta
Zapewniasz w swoim domu
Specjalne oferty dla rolników
161 zł 161 zł za gościa
Minimum 322 zł, aby zarezerwować
Wybierz jeden z czterech posiłków przygotowanych przez szefa kuchni – wołowinę, kurczaka, owoce morza lub danie wegańskie. Każde danie sezonowe składa się z odżywczego przystawki, kolorowego dodatku i przemyślanego deseru. Zmienia się co tydzień i jest świeży, pięknie przygotowany i gotowy do spożycia.
Organiczne czyszczenie i pielęgnacja
208 zł 208 zł za gościa
Minimum 358 zł, aby zarezerwować
Zdrowy posiłek przygotowany przez szefa kuchni z ekologicznych produktów sezonowych i wybranych przez Ciebie składników roślinnych lub mięsa z pasów. Bogate w składniki odżywcze, zrównoważone i smaczne – idealne dla gości dbających o zdrowie, którzy szukają jakości i czystości. Dostawa / na miejscu
Brunch z produktami z gospodarstwa
244 zł 244 zł za gościa
Minimum 429 zł, aby zarezerwować
Sezonowy brunch z produktami prosto z lokalnych gospodarstw. Wybierz dostawę lub przygotowanie na miejscu. Obejmuje eleganckie dania główne, żywe dodatki i domowe słodycze – idealne na relaksujące poranki lub stylowe spotkania w południe.
Kolacja z produktami prosto z gospodarstwa
326 zł 326 zł za gościa
Minimum 651 zł, aby zarezerwować
Wysokiej jakości menu degustacyjne z produktów lokalnych przygotowywane na miejscu. Wiele dań z wykorzystaniem lokalnych składników sezonowych, przygotowanych z wyrafinowaniem, które zachwyci Twoich gości.
Warsztaty makaronowe
430 zł 430 zł za gościa
Minimum 859 zł, aby zarezerwować
Przygotuj świeży makaron ręcznie – ravioli lub gnocchi – z lokalnych, sezonowych składników. W połączeniu z wyrazistymi sosami i opcjonalnie winem. Włoska atrakcja „z polu na stół” przygotowana i podana na miejscu dla tych, którzy cenią tradycję, smak i rzemieślniczość
Z pola na stół przez cały dzień
805 zł 805 zł za gościa
Minimum 1 610 zł, aby zarezerwować
Całodniowa atrakcja „od pola do stołu” z sezonowym brunch, pożywną kolacją, przekąskami przez cały dzień i ekskluzywnymi koktajlami bezalkoholowymi. Przygotowane przez szefa kuchni z lokalnych składników – zaprojektowane z myślą o powolnym, świadomym spożywaniu posiłków od rana do wieczora.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Miguel), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
Założycielka i szefowa kuchni w Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill oraz Bambu Sushi & Ramen.
Ważne wydarzenie w karierze
Pracowałem na festiwalu filmowym Sundance i gotowałem z Marthą Stewart, Alice Waters
Edukacja i szkolenia
Mam dyplom kulinarny z Instytutu Kulinarnego Escoffier.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Atlanta. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
161 zł Od 161 zł za gościa
Minimum 322 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?






