Catering w Surrey od Eleanor
Amerykańska szefowa kuchni Eleanor przygotowuje wyjątkowe dania kuchni fusion, dbając o każdy szczegół
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Woking
Zapewniasz w swoim domu
Śniadanie/brunch
122 zł za gościa
Śniadanie i brunch na dobry początek dnia. Przykładowe pozycje menu obejmują moje domowe quiche lorraine, babeczki jagodowe lub amerykańskie puszyste naleśniki z chrupiącym bekonem
Kolacja w stylu rodzinnym
171 zł za gościa
Rodzinne półmiski z menu na zamówienie. Na przykład duża sałatka tajska, tace mojego najlepszego makaronu z serem, szaszłyki z kurczaka z harissą lub pokrojony w plasterki stek z sosem chimichurri. Wszystko na talerzach, aby goście mogli się sami obsłużyć.
Przekąski
220 zł za gościa
Wybór 7–8 dań, które idealnie nadają się na przyjęcie koktajlowe lub inne wydarzenie. Wybieraj spośród wielu opcji, w tym:
Bliny z wędzonego łososia z crème fraiche
Crostini z polędwicą i pesto
Arancini nadziewane serem taleggio
i nie tylko!
Kolacja z trzech dań
220 zł za gościa
Kolacja na zamówienie składająca się z trzech dań: przystawki, dania głównego i deseru. Wszystko ręcznie przygotowane w mojej kuchni w Pyrford i przywiezione do Twojego domu, aby dokończyć gotowanie i podanie. Idealne na przyjęcia i święta
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Eleanor), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Woking, Byfleet, Pyrford i Weybridge. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Eleanor przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 122 zł za gościa
Minimum 1 958 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?