Szef kuchni Sheridan z Street and Spice
Podawanie jedzenia, które dotyka duszy, buduje uśmiech i sprawia, że jesteś więcej niż zadowolony!
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Los Angeles
Zapewniasz w swoim domu
Sezonowy brunch
273 zł
Minimum 1 819 zł, aby zarezerwować
Pozyskiwanie świeżych owoców, warzyw i mięsa/owoców morza. Dostosowanie do potrzeb Twoich imprez, aby rozpocząć dzień od zabawy lub relaksu. Możesz nawet dodać specjalne koktajle za dodatkową opłatą!
Przystawki i kolacja na talerzu
455 zł
Minimum 1 819 zł, aby zarezerwować
Przystawki, zupa lub sałatka na początek. To bardziej elegancki wybór, zazwyczaj surf and turf lub romantyczna kolacja na rocznicę/urodziny. Wszystkie pozycje są przygotowywane z myślą o gościach i mogą być podawane z koktajlem. Ceny mogą się różnić
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Sheridan), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Gotowanie dla zawodników NFL i NBA, a także osobisty kucharz Lila Wayne'a przez 2 lata.
Ważne wydarzenie w karierze
Wyróżniona w mediach w San Diego za wygranie konkursu kulinarnego w Louisiana Purchase
Edukacja i szkolenia
Nigdy nie chodziłem do szkoły kulinarnej. Uczyłem się w domu, ale moi klienci powiedzieliby inaczej.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Los Angeles, Avalon, Kagel Canyon i Irwindale. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 8.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
273 zł
Minimum 1 819 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?