Prywatna doskonałość kulinarna z szefem kuchni Markiem
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu tworzę wykwintne doznania kulinarne dostosowane do Twoich gustów.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Tampa
Zapewniasz w swoim domu
Aplikacje w rozmiarze przekąski
332 zł
Przykłady naszych aplikacji:
– mini ciasteczka krabowe z pieczonym czosnkiem i miętowym aioli
– Ostrygi z szampanem mignonette
– mini szaszłyki caprese z polewą balsamiczną
– kotlety jagnięce z czerwoną papryką, cytryną i winegretem z kaparów
Rodzinne posiłki
368 zł
Przykłady eleganckiego stylu rodzinnego:
– Wykwintna pasta wędliniarska
- Żeberka duszone w bourbonie, puree ziemniaczane z serem monterey jack i szczypiorkiem oraz włoską mieszanką ziół i warzyw
Kolacja na talerzu
424 zł
Przykłady wykwintnych kolacji:
- Labraks z chili i miso z kremowym białym winem orzo i pieczonym brokułem
– Stek z żebra wołowego Wagyu z sosem mojo chimichurri i makaronem z owocami morza i 5 rodzajami sera
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Marc), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
6 lat doświadczenia
Usługi prywatnego szefa kuchni dla klientów o wysokiej wartości
Ważne wydarzenie w karierze
Moi klienci to elitarni profesjonalni sportowcy i mistrzowie Super Bowl
Edukacja i szkolenia
Stopień z administracji biznesu na Uniwersytecie Stanu Georgia
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Tampa, Clearwater, St. Petersburg i Anna Maria. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
332 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




