Sezonowa francuska restauracja Nabil
Oferuję wyrafinowane doświadczenia kulinarne, celebrując sezonowe składniki i kreatywność.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Montreuil
Zapewniasz w swoim domu
Sztuka dzielenia się
234 zł za gościa
Klasyczne menu, przystawka, danie główne, deser, w pełni domowej roboty ze świeżymi i sezonowymi produktami. Idealne na spotkania przy stole z rodziną lub przyjaciółmi, w prostocie i dobrym humorze.
Równonoc Smakosza
520 zł za gościa
Équinoxe Gourmand oferuje sezonowe i eleganckie doświadczenia degustacyjne z wyselekcjonowanym wyborem przekąsek, przystawek, dań głównych i deserów. 5 dań.
Tekstury i terroir
780 zł za gościa
Każde danie w tym menu odkrywa kontrast i równowagę – chrupiące, jedwabiste, pieczone, surowe – z produktami i tradycjami z całej Francji. 6 dań.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Nabil), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
Od sztuki do wykwintnych posiłków
Szkolił się u szefów kuchni, w tym Romaina Alinata, Hélène Darroze i Juliena Le Cloareca.
Współpraca z najlepszymi szefami kuchni
Pracowałem z szefami kuchni Romainem Alinatem, Hélène Darroze i Julienem Le Cloarecem.
Szkolony przez szefa kuchni Brisarta
Studiował sztukę, a następnie odbył praktyczne szkolenie kulinarne we Francji.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Montreuil. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Nabil przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 520 zł za gościa
Minimum 1 040 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?