Sezonowa kuchnia francuska z szefową kuchni Lucie
Zamów kolację do domu jak z restauracji, szef kuchni dostosuje się do Twoich życzeń
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Menu wiosenne
381 zł 381 zł za gościa
Minimum 1 900 zł, aby zarezerwować
Wejście:
Wiosenne ciasto z groszkiem i szparagami
mieszkanie:
Ballotiny z kurczaka, grzyby, krem truflowy i warzywa sezonowe
Ciasto rabarbarowe gotowane w soku truskawkowym, krem waniliowy z mascarpone i truskawki
Szmaragdowe Wybrzeże
402 zł 402 zł za gościa
Minimum 2 111 zł, aby zarezerwować
Wejście:
Ceviche z leszcza morskiego, cytrusowa supreme
Dome of Santiago Citrus
Danie:
Tuńczyk błękitnopłetwy, curry ze słodkich ziemniaków, mrożona marchewka i chipsy z jarmużu
Dziki bar, ziemniaki i małże
Deser: ciasto czekoladowe
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Lucie), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat praktycznego doświadczenia
Jestem prywatną szefową kuchni w Paryżu i nad morzem, organizuję prywatne kolacje
Specjalizuje się w wyrafinowanej kuchni
Najbardziej lubię tworzyć posiłki na miarę, które mają sprawić przyjemność.
Hands-on experience
Ukończyłem kurs francuskiego pieczenia, a w kwestii gotowania jestem samoukiem
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 16.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Lucie przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
381 zł Od 381 zł za gościa
Minimum 1 900 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?



