Posiłki inspirowane Michelin – Daniel
Gotowanie to sposób na służenie Bogu i ludziom. Gotuję, aby dbać o ludzi. Ludzie są najważniejsi.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Maryville
Zapewniasz w swoim domu
Oda do Massimo
551 zł za gościa
Dla tych, którzy kochają włoskie jedzenie, ten inspirujący kulinarny hołd składa się z 4 dań i oddaje hołd istocie i sztuce włoskiej kuchni. Obejmuje 1 przystawkę, 1 pierwsze danie, 1 danie główne i 1 deser.
Spotkanie rodzinne
661 zł za gościa
Zrelaksuj się przy 4-daniowym menu z pocieszającymi i wyrafinowanymi potrawami, które łączą serca i świętują wspólnotę. Obejmuje jedną przystawkę, jedno pierwsze danie, jedno danie główne i jeden deser.
Świętowanie
826 zł za gościa
Ten świąteczny i obfity posiłek składający się z 8 dań został stworzony, aby uczynić każdą chwilę urodzin niezapomnianą. Zawiera 2 przystawki, 2 pierwsze dania, 2 dania główne i 2 desery.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Daniel), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Doświadczenie zbawienia w Chrystusie zmieniło moje życie, a teraz moja doskonała kariera jest dla Niego
Szef kuchni w Taksim
Pracowałem w kuchniach wyróżnionych gwiazdkami Michelin, w tym w Alinea i The French Laundry.
Szkoła kulinarna
Studiowałem sztukę kulinarną na Johnson & Wales University.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Maryville. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 551 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?