Prywatny włoski szef kuchni w Toronto
Wnoszę kreatywność i innowacyjność do wykwintnej kuchni, zamieniając składniki w niezapomniane doznania.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Toronto
Zapewniasz w swoim domu
Codzienne
432 zł za gościa
Menu z przyjemnymi, świeżymi daniami. Idealne na niezobowiązujące kolacje lub pierwsze rezerwacje prywatnego kucharza.
Nowoczesne
524 zł za gościa
Sezonowe menu łączące lokalne składniki i globalny styl. Idealne na spotkania rodzinne, urodziny lub kameralne kolacje ze znajomymi.
Ekskluzywne
655 zł za gościa
Zasmakuj wyrafinowanych dań z menu składającego się z wielu pozycji, w których składniki najwyższej jakości są elegancko podane i przygotowane z wykorzystaniem zaawansowanych technik. Opcjonalne dopasowanie win do dań, aby zapewnić pełną podróż dla smakoszy.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Davide), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
Jestem włoskim prywatnym szefem kuchni z ponad 15-letnim doświadczeniem kulinarnym.
13 punktów w przewodniku Gault & Millau
14 punktów Gault&Millau w latach 2018/19.
1* Michelin i 17 Gault&Millau 2017.
Szkoleni przez uznanych szefów kuchni
Uczyłem się w kuchniach wyróżnionych gwiazdkami Michelin, pod okiem najlepszych szefów kuchni na świecie.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Toronto. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Davide przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 655 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?