Smaki i pory roku według Denise
Proponuję francuską kuchnię sezonową i lokalną, a także opcje wegetariańskie.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Bordeaux
Zapewniasz w swoim domu
Brunch français
166 zł
Lokalne soki owocowe, herbata lub kawa, ciasteczka, ciasteczka cynamonowe, magdalenki, mini wypieki, krem cytrynowy, domowa granola, brioszki, chleb, domowe dżemy i masło.
Menu smakosza z południowo-zachodniej Francji
255 zł
Przystawka z foie gras, delikatna tarta z borowikami i parmezanem, wędzona pstrąg z południowego zachodu, tournedos z kaczki, zapiekanka z ziemniakami i pavlova.
Smaki i zmysły
336 zł
Na menu: foie gras, kaczka, woda i borowiki, a także tradycyjne desery, takie jak Paris-Brest, Forêt Noire czy tarta cytrynowa.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Denise), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
5 lat doświadczenia
Od 2020 roku jest szefową kuchni rodzinnej, sezonowej i regionalnej.
Kuchnia „So French”
Kuchnia dla różnych miejsc: browarów, firm cateringowych, stołówek i osób prywatnych.
CAP Kuchnia
Ukończyłam CQP Commis i CAP Cuisine w 2021 roku, z doświadczeniem zawodowym do 2024 roku.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Bordeaux, Arcachon, Lacanau i Saint-Émilion. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
33110, Le Bouscat, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Denise przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
166 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




