Globalne inspiracje ze środkowego zachodu USA – kucharka Erin Edds
Uwielbiam przygotowywać najlepszą wersję Twojego ulubionego dania! Zawsze się uczę i tworzę.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Indianapolis
Zapewniasz w swoim domu
Jedzenie przygotowane przez szefa kuchni na każdą okazję
194 zł za gościa
Ciesz się brunchami, obiadami, kolacjami, przekąskami, deskami wędlin, smarowidłami lub posiłkami do podgrzania i zjedzenia, dostarczanymi w jednorazowych opakowaniach do dowolnego miejsca (bez personelu na miejscu lub sprzątania)
Atrakcje kulinarne z szefem kuchni
583 zł za gościa
Ciesz się wyjątkowym, indywidualnym, wielodaniowym posiłkiem z sezonowymi składnikami. Każda impreza jest inna.
Światowej klasy menu z sześcioma daniami
972 zł za gościa
Ten inspirowany sezonem posiłek składa się z 6 starannie zaprojektowanych dań z winem, piwem lub koktajlem.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Erin), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Od 20 lat tworzę wielokrotnie nagradzane smaki.
Nagroda za innowacyjne kreacje
One 2 Watch in Local Food - Indy Star
2016 Beverage Industry Mag - Innovator of the Year
Licencjat sztuk pięknych
Mam klasyczne wykształcenie, świetnych mentorów, świetny instynkt i odwagę, której nie da się nauczyć
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Indianapolis, Carmel, Westfield i Noblesville. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 194 zł za gościa
Minimum 1 554 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?