Rustykalne korzenie – Xavier
Tworzę menu inspirowane kuchnią z całego świata, z uwzględnieniem potrzeb dietetycznych i z duchem „od pola do stołu”.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Beacon
Zapewniasz w swoim domu
Smaki doliny Hudson
345 zł za gościa
Ciesz się prostym, aromatycznym posiłkiem ze świeżych, lokalnych składników. Poznaj techniki, które łatwo odtworzyć w domu.
Produkty prosto z polu
436 zł za gościa
Delektuj się wielodaniowym posiłkiem przygotowanym z sezonowych składników. Goście mogą pomóc w przygotowaniu lub po prostu delektować się kulinarną podróżą.
Degustacja z szefem kuchni
563 zł za gościa
Odkryj spersonalizowany posiłek z wieloma daniami, wyselekcjonowanymi winami i sezonowymi składnikami. Podczas tej niezwykłej atrakcji otrzymasz wskazówki kulinarne od ekspertów.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Xavier), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
21 lat doświadczenia
Szkoliłem się w Thomas Keller Hospitality Group i wykorzystuję tę wiedzę przy każdym posiłku.
Tło Nowego Jorku
Pracowałem w kultowych nowojorskich lokalach, takich jak The Rainbow Room.
Szkoła kulinarna
Studiowałem technikę klasyczną i operacje kuchenne w ramach programu kulinarnego Oneonta.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Beacon, Fishkill, Poughkeepsie i Arlington. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
Kingston, Nowy Jork, 12401, Stany Zjednoczone
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 436 zł za gościa
Minimum 3 087 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?