Kreatywna kuchnia toskańska szefowej kuchni Marii Virginii
Oferuję kreatywne menu degustacyjne z toskańskimi składnikami.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Lukka
Zapewniasz w swoim domu
Sinfonia toscana
519 zł za gościa
4-daniowe menu degustacyjne z produktów lądowych, od przystawki do deseru. Napoje nie są wliczone w cenę.
Uwagi botaniczne
519 zł za gościa
WEGETARIAŃSKIE menu degustacyjne z 4 daniami, od przystawki do deseru. Napoje nie są wliczone w cenę.
Sekrety Toskanii
519 zł za gościa
4-daniowe menu degustacyjne, od przystawki po deser. Napoje nie są wliczone w cenę.
Mare Nostrum
519 zł za gościa
4-daniowe menu degustacyjne z owocami morza, od przystawki do deseru. Napoje nie są wliczone w cenę.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (LOFT Via Della Pace 42), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
3 lata doświadczenia
Dorastając w rodzinnej restauracji, nauczyłem się podstaw tradycyjnej kuchni toskańskiej.
Ristorante a casa
Jestem właścicielką i szefową kuchni Loft, via della pace 42.
Kursy gotowania
Ukończyłem kursy specjalizacyjne w całych Włoszech.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Lukka, Livorno, Piza i Siena. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 10 lat, maksymalna liczba gości: 15.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
LOFT Via Della Pace 42 przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 519 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?