Południe na talerzu – Laura
Proponuję kuchnię inspirowaną moimi podróżami, zwłaszcza po Azji.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Cassis
Zapewniasz w swoim domu
Pudełko świeżych owoców
64 zł
Minimum 191 zł, aby zarezerwować
Pudełko owoców sezonowych, serwowane z drewnianym patyczkiem i serwetkami. Dostępne dla 6 lub więcej osób, można dostosować do mniejszej liczby.
Fringale
319 zł
Minimum 637 zł, aby zarezerwować
Tarta pomidorowa, stracciatella di burrata, bazylia, pistacja. Makaron z małżami, białe masło i chrupiący parmezan. Pieczone brzoskwinie, lody waniliowe i kruszonka.
Menu dla smakoszy
383 zł
Cevicche z dorady, kokos, granat, olejek ziołowy. Ośmiornica w sosie sojowym, słodkie ziemniaki waniliowe, sos z marakui. Wybór serów, miód i sałatka. Jak pavlova z czerwonymi owocami.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Laura), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
17 lat doświadczenia
Les Arcenaulx
Gherkin London
Set Club Aix
Olympique de Marseille
Wydarzenia prywatne
Szybko dostosowuję się do klientów
Pracowałem dla wszystkich typów klientów, piłkarzy i zamożnych klientów
Szkoła hotelarska w Marsylii
Nauczyłem się zawodu pod kierunkiem Erica Cornilleau.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Cassis, Marsylia, Aix-en-Provence i Saint-Rémy-de-Provence. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
13013, Marsylia, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Laura przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Brak dostępności
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?