Wyprawa kulinarna z Danielą
Jako peruwiański szef kuchni i absolwent szkoły kulinarnej gotowałem dla znanych osób, takich jak Rihanna.
Przetłumaczone automatycznie
Dostawca usług cateringowych w: Los Angeles
Zapewniasz w swoim domu
Menu cateringowe do domu
364 zł za gościa, wcześniej 454 zł
Stwórz menu na miarę, które podasz w domu z Airbnb.
Lekcje gotowania
364 zł za gościa, wcześniej 454 zł
Zarejestruj się na praktyczne zajęcia kulinarne z przygotowaniem posiłku.
Trzydaniowa kolacja
480 zł za gościa, wcześniej 599 zł
Ciesz się posiłkiem z 3 dań w dogodnej lokalizacji.
Menu z 5 dań
509 zł za gościa, wcześniej 636 zł
Delektuj się pięciodaniowym menu na spotkanie z przyjaciółmi.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Daniela), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Pracowałem w renomowanych hotelach, restauracjach i firmach cateringowych na Hawajach.
Ważne wydarzenie w karierze
Gotowałem dla hollywoodzkich potentatów, takich jak Rihanna i Ralph Lauren.
Edukacja i szkolenia
Ukończyłem International Culinary School w Art Institutes w San Diego.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Los Angeles, Avalon, Malibu i Kagel Canyon. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
Santa Monica, Kalifornia, 90405, Stany Zjednoczone
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
364 zł Od 364 zł za gościa, wcześniej 454 zł
Bezpłatne anulowanie
Dostawcy usług cateringowych na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?





