Kreacje Antonio
Jestem szefem kuchni, który specjalizuje się w francuskiej i włoskiej kuchni oraz w autentycznych smakach.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: San Rocco a Pilli
Zapewnione w miejscu gospodarza (Antonio)
Kolacja toskańska
465 zł 465 zł za gościa
Minimum 1 901 zł, aby zarezerwować
Spróbuj autentycznych dań przygotowanych z lokalnych składników, które zostaną na długo w pamięci.
Lekcje gotowania
507 zł 507 zł za gościa
Minimum 2 535 zł, aby zarezerwować
Zostań szefem kuchni na jeden dzień. Odkryj nowe przepisy, naucz się technik i baw się dobrze w luźnej i kreatywnej atmosferze.
Ekskluzywny posiłek
529 zł 529 zł za gościa
Minimum 1 901 zł, aby zarezerwować
Wyobraź sobie posiłek wyrafinowanej i eleganckiej kuchni dla najbardziej wymagających podniebień w poszukiwaniu wyjątkowych i kreatywnych smaków.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Antonio), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
Jestem szefem kuchni z wykształceniem w zakresie wykwintnej kuchni włoskiej i francuskiej.
Gotowane dla gwiazd
Gotowałem dla Shakiry i Justina Biebera i pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelin.
Trening przygotowywania deserów dla smakoszy
Mam certyfikaty na desery, produkty drożdżowe i gotowanie w niskich temperaturach.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Dokąd się udasz
53018, San Rocco a Pilli, Toskania, Włochy
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Antonio przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
465 zł Od 465 zł za gościa
Minimum 1 901 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




