Francuska gastronomia według François
Francuska kuchnia terroir wzbogacona egzotycznymi smakami, takimi jak yuzu i pieprz timut.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Lyon
Zapewniasz w swoim domu
Menu sezonowe
427 zł
Minimum 2 556 zł, aby zarezerwować
Menu dla smakoszy w 5 etapach
Chleb jest wliczony w cenę, a dania można zabrać ze sobą
Aperitify/przystawki
Pierwsze wejście
Tatar z pstrąga z trawą cytrynową / coulis z ogórecznika / tost z zakwasu
Drugie wejście
Wieprzowina z Ardèche pluma / przyprawa zielone curry / redukcja z granatów
Danie
Żabnica / bisque z homara / kandyzowane por
Deser
Mus czekoladowy Grand Cru „Nativo”/domowe lody waniliowe
Małe madeleiny i finansjerki przygotowywane na zamówienie
Menu pobudzające zmysły
554 zł
Minimum 2 556 zł, aby zarezerwować
Menu dla smakoszy w 6 etapach
Chleb jest wliczony w cenę, a dania można zabrać ze sobą
Aperitify/przystawki
Wejście
Carpaccio z przegrzebków / pikle warzywne
Pierwsze danie
Idealne jajko z grzybami / mus ziemniaczany / domowe chipsy
Drugie danie
Ryby łowione na wędkę / zredukowany bulion rybny / małe warzywa
Sery
3 sery z mojej farmy / miód z mojej produkcji
Deser
Chmurka z twarożku „Etrez” / sezonowa mieszanka owoców / domowa granola
Małe madeleiny i finansjerki przygotowywane na zamówienie
Menu gastronomiczne
725 zł
Minimum 2 556 zł, aby zarezerwować
Menu dla smakoszy w 7 etapach
Chleb jest wliczony w cenę, a w razie potrzeby można przynieść własne dania.
Aperitify/przystawki
Pierwsze wejście
Carpaccio z łowionego na wędkę okonia morskiego
Drugie wejście
Tataki z polędwicy wołowej
Pierwsze danie
Przegrzebki / biały sos maślany / warzywa
Drugie danie
Polędwica cielęca / smardze / warstwy ziemniaczane
Fromage
brillat savarin z truflami
Deser
Nage z owoców cytrusowych o smaku mięty / granita pomarańczowa
Madeleine i financiers
Obsługa kelnerska
1 066 zł
Usługa kelnerska zapewniająca pełne doświadczenie restauracji gastronomicznej w domu.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (François), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Szkolił się u Paula Bocuse'a, pracował w najlepszych restauracjach w całej Europie.
Gotowanie dla prezydentów i gwiazd
Pracował w restauracjach Georges V i Michel Rostang, doskonaląc się w wyrafinowanej kuchni francuskiej.
Absolwent szkoły Paul Bocuse
Uczył się gotowania w Instytucie Paula Bocuse'a, doskonalił umiejętności w najlepszych kuchniach.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Lyon i Annecy. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
69007, Lyon, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
François przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
1 066 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?





