Świeży makaron bonanza od Giò
Włoska, świeży makaron, klasyczna kuchnia francuska, maridaje, slow food.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Londyn
Zapewniasz w swoim domu
Przygotowanie świeżego makaronu
460 zł 460 zł za gościa
Wciągająca lekcja, podczas której miłośnicy jedzenia i początkujący kucharze uczą się robić makaron ręcznie.
Kolacja przygotowana przez szefa kuchni
533 zł 533 zł za gościa
Posiłek z 4 dań podany w domu lub w wybranym miejscu.
Kolacja dla smakoszy
678 zł 678 zł za gościa
Luksusowy posiłek z 5 dań, przygotowany zgodnie z najwyższymi standardami.
Warsztaty i kolacja z makaronem
727 zł 727 zł za gościa
Zajęcia, po których następuje 4-daniowa kolacja, podczas której goście mogą skosztować przygotowanego przez siebie makaronu.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Gio), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Prywatny szef kuchni z gwiazdkami Michelin, gotujący w Londynie, Madrycie, Mediolanie i Paryżu.
Gotowanie dla wybitnych osób
Praktyki u Gualtiero Marchesiego, twórcy nowoczesnej kuchni włoskiej.
Szkolenie w Le Cordon Bleu
Szkolenia w Le Cordon Bleu London, Basque Culinary Center, Marchesi Academy.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Londyn. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
Wielki Londyn, SE2 9LN, Wielka Brytania
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Gio przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
460 zł Od 460 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?





