Stół Adriena
Tworzę pyszne dania, które wywołują emocje i przynoszą radość każdemu gościowi.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Przytulne menu francuskie
383 zł za gościa
Zapraszamy do delektowania się smacznym menu stworzonym do dzielenia się, zawierającym świeże składniki i domowe akcenty.
Najlepsze w sezonie
425 zł za gościa
Spróbuj menu degustacyjnego inspirowanego najświeższymi składnikami sezonu, starannie przygotowanego, aby wydobyć naturalne smaki.
Menu Odkrywcze
532 zł za gościa
Delektuj się dobrze dobranymi francuskimi smakami, łączącymi tradycję z kreatywnością.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Adrien), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
17 lat doświadczenia kulinarnego
Szef kuchni w restauracji Maxim's po doświadczeniach w Vendée, Lyon, Courchevel.
Główny cukiernik
Szef kuchni w słynnej restauracji Maxim's w Saint Tropez.
Kucharz z wykształceniem restauracyjnym
Uczył się w restauracjach Boisniard i Tetedoeie, wyróżnionych jedną gwiazdką Michelin.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
75001, Paryż, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Adrien przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 425 zł za gościa
Minimum 851 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?