Sezonowa wykwintna kuchnia autorstwa Christophe’a
Jestem szefem kuchni, który uwielbia dzielić się sezonowymi potrawami i przedstawiać gościom nowe smaki.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Rueil-Malmaison
Zapewniasz w swoim domu
Sezonowe menu bistrochic
212 zł
sezonowe menu bistrochic, ze świeżymi produktami, przygotowane z troską, obficie i smakowicie
4-daniowe menu sezonowe
360 zł
Proponuję Państwu 4-daniowe menu zgodnie z porami roku, kuchnię bistrochic, wykwintną
4-daniowe menu bistrochic
402 zł
Proponuję Państwu menu bistrochic w 4 etapach z produktami sezonowymi, w hojnej i wykwintnej kuchni kuchni.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Cook'Avore), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia jako szef kuchni
Jestem szefem kuchni od 25 lat i pracowałem w różnych profesjonalnych kuchniach.
25 lat doświadczenia jako szef kuchni
Od 10 lat pracuję jako prywatny kucharz, dostosowując menu do gustów klientów
Szkoła kulinarna i restauracje
Uczęszczałem do szkoły kulinarnej i doskonaliłem swoje umiejętności, pracując w restauracjach.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Rueil-Malmaison. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
92000, Nanterre, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Cook'Avore przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
212 zł
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




