Magia przy stole Stelli
Pasja do domowej kuchni, azjatycko-amerykańskiego fusion i jedzenia dla dzieci.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: San Francisco
Zapewniasz w swoim domu
Klasyczna kuchnia koreańska
516 zł za gościa
Poczuj ciepło serca dzięki czterem daniom z kategorii klasycznych koreańskich potraw domowych, przygotowanych ze świeżych składników i z zastosowaniem tradycyjnych technik.
Azjatyckie jedzenie na poprawę humoru
619 zł za gościa
Rozkoszuj się wykwintnym czterodaniowym menu z ulubionymi daniami azjatyckimi w nowoczesnym wydaniu.
Owoce morza – wybór szefa kuchni
810 zł za gościa
Zasmakuj w najlepszych owocach morza, wzbogaconych o delikatne azjatyckie smaki i nieskazitelną prezentację.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Stella), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
13 lat doświadczenia
Pracował w hotelach Hyatt, Ritz Carlton, Michelin; uczył dzieci gotowania.
Ważne wydarzenie w karierze
Stworzyłem menu dla 3 azjatyckich restauracji łączących różnorodne kultury.
Edukacja i szkolenia
Ukończył Uniwersytet Sztuki Kulinarnej w Korei; studiował amerykańską kulturę kulinarną.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 2 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: San Francisco, Palo Alto, Atherton i Los Altos Hills. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 516 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?