Smaki Toskanii z szefem kuchni Gabriele
Jestem profesjonalnym kucharzem z ponad 20-letnim doświadczeniem.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Cortona
Zapewniasz w swoim domu
Rustykalne menu z Toskanii
298 zł za gościa
Delektuj się tradycyjnymi smakami i prostotą dzięki rustykalnemu menu inspirowanemu wiejską kuchnią, które obejmuje przystawki, pierwsze dania, dania główne i desery.
Sezonowe smaki Toskanii
384 zł za gościa
Ciesz się dobrze dobranymi przystawkami, pierwszymi daniami, daniami głównymi i deserami z sezonowymi składnikami z Toskanii.
Esencja Toskanii
405 zł za gościa
Rozkoszuj się 11-daniową podróżą przez lokalne smaki i aromaty, obejmującą przystawki, pierwsze dania, dania główne i desery.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Antonio Gabriele), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
Ponad 20 lat doświadczenia
Jestem profesjonalnym kucharzem, którego pasja do gotowania jest tak silna, jak pierwszego dnia.
Radość z jedzenia
Gotowanie to mój sposób na budzenie wspomnień, przynoszenie radości i uszczęśliwianie ludzi.
Samouczek
Doskonalę swoje umiejętności, nieustannie angażując się w praktyczne doświadczenia kulinarne.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Cortona. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
52045, Foiano della Chiana, Toskania, Włochy
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Antonio Gabriele przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 384 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?