Współczesna kuchnia francuska z Laurentem
Tworzę wyrafinowane dania wielodaniowe z niespodzianką.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Menu klasyczne
320 zł za gościa
Ta kulinarna podróż obejmuje tradycyjne francuskie smaki z przystawkami, pierwszym daniem, daniem głównym i deserem.
Menu degustacyjne „Odkrycia”
469 zł za gościa
Ciesz się wyborem dań, przygotowanych ze zdrowymi i francuskimi inspiracjami oraz inspiracjami fusion.
Luksusowe menu degustacyjne
704 zł za gościa
Spróbuj francuskich tradycji kulinarnych z opcjonalnym akcentem wegetariańskim i wegańskim.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Laurent), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia kulinarnego
Oferuję połączenie nowoczesnej i tradycyjnej kuchni francuskiej z autentycznością i kreatywnością.
Częsty gość w QVC
Często pokazuję swoje umiejętności kulinarne w programach kulinarnych w krajowej telewizji.
Szkoleni przez uznanych szefów kuchni
Uczyłem się u Christophe'a Michalaka, Thierry'ego Marxa i Cyrila Lignaca.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 2 recenzji
Średnia ocena pojawi się po otrzymaniu 3 recenzji.
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Możesz także zjawić się osobiście:
92100, Paryż, Francja
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Laurent przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 469 zł za gościa
Minimum 2 132 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?