Kuchnia śródziemnomorska i europejska w stylu Michelin
Przygotowuję dania z lokalnych produktów, a moje umiejętności kulinarne zostały docenione przez przewodnik Michelin.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Los Angeles
Zapewniasz w swoim domu
Twoja prywatna noc z taco
201 zł za gościa
Ręcznie robione tacos, świeże chipsy, guacamole, salsa i deser
Noc w bistro
548 zł za gościa
Odkryj nowoczesne podejście do klasycznych francuskich smaków bistro, z sezonowymi składnikami fachowo przygotowanymi w każdym daniu.
Smaki Santorini
639 zł za gościa
Poznaj klasyczne śródziemnomorskie smaki od morza po góry
Kalifornijskie gospodarstwa przy Twoim stole
767 zł za gościa
Wybierz się na degustację wielu dań z różnych kultur w Kalifornii, w tym mięsa i warzyw z lokalnych gospodarstw
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Caleb), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Jestem profesjonalnym kucharzem i projektantem żywności ze światowej klasy doświadczeniem w kuchni.
Ważne wydarzenie w karierze
Miałem szczęście pracować w The French Laundry i Bouchon Bistro.
Edukacja i szkolenia
Praktykowałem w Bouchon Bistro, a także uczyłem się u szefa kuchni Thomasa Kellera we French Laundry.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 6 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Los Angeles, Avalon, Malibu i Kagel Canyon. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 767 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?