Nowoczesne smaki Mediolanu przygotowane przez osobistego szefa kuchni Lucę
Pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelin i specjalizuję się we współczesnej kuchni włoskiej.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Mediolan
Zapewniasz w swoim domu
Menu śródziemnomorskie
463 zł 463 zł za gościa
Rozkoszuj się pięciodaniowym posiłkiem przygotowanym przy użyciu nowoczesnych technik.
Włoskie pory roku
505 zł 505 zł za gościa
Minimum 2 524 zł, aby zarezerwować
Zasiądź do autentycznej kolacji z 5 dań, która prezentuje sezonowe smaki.
Kuchnia współczesna
547 zł 547 zł za gościa
Minimum 2 524 zł, aby zarezerwować
Delektuj się 5-daniowym menu z współczesnymi włoskimi smakami i kreatywnym akcentem.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Luca), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
7 lat doświadczenia
Moja kuchnia jest zakorzeniona w tradycjach włoskich i śródziemnomorskich z nowoczesnym akcentem.
Kierunek: wykwintna kuchnia
Doskonaliłem swoje umiejętności w Trattoria Trippa, restauracji wyróżnionej przez przewodnik Michelin.
Szkolenie z gwiazdkami Michelin
Dbałość o szczegóły nauczyłem się w Seta, dwugwiazdkowej restauracji Michelin w Mediolanie.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 2 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Mediolan. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Luca przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
463 zł Od 463 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




