Kuchnia fusion na Francuskiej Riwierze – Marc
Oferuję atrakcje kulinarne, które podkreślają lokalne składniki i kuchnię fusion.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Cannes
Zapewniasz w swoim domu
Nowe menu sezonowe
469 zł za gościa
PRZYSTAWKA
*Caprese Salad with mozzarella cheese, tomato cherry
DANIE GŁÓWNE ( 1 wybierz )
*Canon of Veal a famous recipe from Régis Marcon, triple starred chef, served on an italian risotto Alla Diavola
* Bass or Sea bream roasted with crushed potato, fresh vegetables
DESER
*Authentic French chocolate cake Opera with candied fruits
Menu lokalne
469 zł za gościa
Spróbuj posiłku z siedmiu dań przygotowanych ze świeżych lokalnych warzyw i zdrowych składników sezonowych.
Escales Provençales
469 zł za gościa
Ten siedmiodaniowy posiłek inspirowany kuchnią prowansalską wyróżnia najświeższą rybę i lokalne smaki.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Marc), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
30 lat doświadczenia
Szef kuchni od początku lat 90., zarządzał restauracjami i w 2011 roku rozpoczął działalność cateringową.
La Belle Assiette i Take A Chef
Współpraca z francuskim startupem La Belle Assiette, który znacznie zwiększył wszystkie umiejętności.
Szkoła kulinarna i restauracje
Szkolenie w Aurillac i Regis Marcon School, z ciągłymi zaawansowanymi kursami kulinarnymi.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Cannes. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Marc przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 469 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?