Anthony Pichon – prywatny szef kuchni w Twoim miejscu
Prywatny szef kuchni w Prowansji serwujący dania kuchni śródziemnomorskiej z francuskimi i włoskimi akcentami
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Le Muy
Zapewniasz w swoim domu
Odkryj Prowansję
468 zł za gościa
Przystawka + danie główne + deser
Menu inspiracji
553 zł za gościa
Menu 4 dań
Menu degustacyjne szefa kuchni
638 zł za gościa
Starannie dobrane 5-daniowe menu degustacyjne z wykorzystaniem tradycyjnych technik, innowacyjnych smaków i wyobraźni szefa kuchni.
Codzienna usługa prywatnego szefa kuchni
2 765 zł za grupę
Breakfast - Lunch - Dinner préparation and served
(Cena bez jedzenia)
Codzienna usługa prywatnego szefa kuchni
2 978 zł za grupę
Breakfast - Lunch - Dinner préparation and served
(Cena bez jedzenia)
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Anthony), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
15 lat doświadczenia
Uczęszczałam do szkoły kulinarnej i pracowałam w restauracjach z gwiazdkami Michelin w Prowansji, Londynie i Dubaju
Ważne wydarzenie w karierze
Mam ponad 15 lat doświadczenia w pracy w najlepszych restauracjach w Europie i Dubaju.
Edukacja i szkolenia
Szkoła kulinarna we Francji
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Le Muy, Saint-Tropez, Antibes i Cannes. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Anthony przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 468 zł za gościa
Minimum 2 552 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?