Toskańska kuchnia Raffaele i Giovanny
Poznaj tajemnice toskańskiej kuchni i odkryj unikalne techniki.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Siena
Zapewniasz w swoim domu
Brunch
213 zł za gościa
Od zakupów po przygotowanie bufetu, aż po obsługę stołów i końcowe sprzątanie, wszystko będzie zadbane w najdrobniejszych szczegółach.
Prywatny obiad lub kolacja
298 zł za gościa
Intymna kolacja, rodzinne przyjęcie lub wyjątkowa okazja – dzięki naszej kuchni wydarzenie będzie niezapomniane.
Intymne wesela
298 zł za gościa
Mały bankiet dla Twoich gości, zadbany w najdrobniejszych szczegółach.
Lekcja gotowania
639 zł za gościa
Będziesz mieć okazję zgłębić tajemnice kuchni. Nauczysz się przygotowywać trzy klasyczne dania kuchni włoskiej, odkrywając specjalne sztuczki i techniki.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Giovanna), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Właściciel pizzerii i szef kuchni w prestiżowych hotelach we Florencji.
Ważne wydarzenie w karierze
Pracuję z żoną jako prywatny szef kuchni.
Edukacja i szkolenia
Kwalifikacje zawodowe dla pracowników usługowych.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 12 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Siena, San Casciano In Val di Pesa, Florencja i Castellina in Chianti. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Giovanna przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 213 zł za gościa
Minimum 1 278 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?