Kuchnie od Koya
Oferuję spersonalizowane atrakcje kulinarne i pełną obsługę imprez koktajlowych.
Przetłumaczone automatycznie
Dostawca usług cateringowych w: Atlanta
Zapewniasz w swoim domu
Codzienna kuchnia
144 zł 144 zł za gościa
Od 300 USD za 8 gości, plus 25 USD za dodatkową osobę. Idealne na małe spotkania, lunche biurowe i intymne uroczystości. Obejmuje jedno danie główne na bazie białka lub wegetariańskie.
Uroczystości urodzinowe
216 zł 216 zł za gościa
Dla 10 gości, plus 30 USD za dodatkową osobę. Idealne na urodziny i małe spotkania. Obejmuje dwa dania główne, dwie przystawki, jedną zakąskę i deser. Pełna konfiguracja w cenie.
Miejsce odbioru jedzenia z Pan Food
719 zł 719 zł za gościa
Wybór trzech pełnych naczyń, w tym dania głównego, przystawki lub zakąski. W zestawie jednorazowe aluminiowe tace i przybory do serwowania. Dostawa w promieniu 15 mil.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Koya), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Pracowałem w różnorodnych lokalach gastronomicznych o dużym obłożeniu i obsługiwałem wiele prywatnych imprez.
Ważne wydarzenie w karierze
Zdobyłem bezcenne doświadczenie, pracując jako kucharz dla Norwegian Cruise Line na Hawajach.
Edukacja i szkolenia
Mam dyplom kulinarny Le Cordon Bleu.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Raymond, Jackson, Atlanta i Covington. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Brak dostępności
Bezpłatne anulowanie
Dostawcy usług cateringowych na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




