Wyrafinowane smaki dla smakoszy od szefowej kuchni Shanny
Tworzę niezapomniane doznania kulinarne dla smakoszy, używając świeżych, lokalnych składników.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Kissimmee
Zapewniasz w swoim domu
Czas na brunch
317 zł za gościa
Piękny bufet z dekoracjami i ulubionymi daniami na brunch!
Kolacja w formie bufetu
350 zł za gościa
Zrelaksuj się i zjedz pyszny posiłek w formie bufetu, który dzięki specjalnemu wystrojowi stworzy idealną atmosferę. Bufet obejmuje 2 dania główne i 3 przystawki.
Kameralna kolacja z trzema daniami
604 zł za gościa
Nie ruszaj nawet palcem i nie myj naczyń! Zrelaksuj się podczas kameralnej, eleganckiej kolacji z trzech dań w komforcie własnego domu.
Kolacja dla smakoszy – 4 dania
645 zł za gościa
Rozkoszuj się dłuższym, 4-daniowym posiłkiem podczas kameralnej kolacji prowadzonej przez szefową kuchni Shannę
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Shanna Lee), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
4 lata doświadczenia
Jestem szefem kuchni z doświadczeniem w branży kulinarnej i hotelarskiej.
Ważne wydarzenie w karierze
Z pasją tworzę wykwintne doznania kulinarne dla wszystkich moich klientów!
Edukacja i szkolenia
Mam tytuł licencjata z zarządzania hotelarstwem i magistra z biznesu.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Kissimmee, Davenport, Lake Buena Vista i Celebration. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 317 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?