Menu degustacyjne szefa kuchni – Jhanna
Ciesz się wykwintną podróżą kulinarną z widokiem na panoramę miasta.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Jarabacoa
Zapewniasz w swoim domu
Degustacja tapas
146 zł za gościa
Rozkoszuj się tym wyborem 6 różnych małych tapas i kieliszkiem wina.
Degustacja wina
164 zł za gościa
Spróbuj czterech różnych win podawanych z bezpłatnymi przekąskami.
Popołudniowa herbata
237 zł za gościa
Zrelaksuj się dzięki temu serwisowi herbacianemu, który obejmuje małe przekąski, herbatę lub kawę oraz koktajl bezalkoholowy lub kieliszek wina musującego.
Menu degustacyjne
292 zł za gościa
Delektuj się kulinarnym arcydziełem w 4 daniach: amuse-bouche, przystawka, danie główne i deser.
Ekskluzywne menu degustacyjne
456 zł za gościa
Rozkoszuj się 8-daniowym menu z wyśmienitymi słodkimi i wytrawnymi daniami.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Jhanna), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
14 lat doświadczenia
Od ponad dziesięciu lat pracuję w branży hotelarskiej w Nowym Jorku.
Ważne wydarzenie w karierze
Wezmę udział w Aldaba Gourmet 2025 jako barman/miksolog.
Edukacja i szkolenia
Studiowałem w szkole hotelarskiej na Dominikanie.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 4.91 na 5 gwiazdek na podstawie 22 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Jarabacoa. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 12 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Bezprogowe wejście do łazienki, Miejsce parkingowe dla osób niepełnosprawnych, Wejścia mają ponad 80 cm szerokości, Głównie płaskie podłoże, Wejście bez stopni
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Od 146 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?