Kolacje dla smakoszy i lekcje gotowania z Russellem
Zorganizuj pyszne, piękne i niezapomniane doświadczenie kulinarne
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Cóbano
Zapewniasz w swoim domu
Rozkoszuj się kolacją przygotowaną przez prywatnego kucharza
431 zł za gościa
Pyszny posiłek złożony z wielu dań podany w komforcie Twojej willi. Przyjadę godzinę przed kolacją, aby przygotować kilka pysznych dań, które przygotuję zgodnie z Twoimi preferencjami i wymaganiami dietetycznymi. Idealne na wyjątkowy wieczór
Warsztaty kulinarne z szefem kuchni Russem
548 zł za gościa
Przyjadę do Twojej willi ze wszystkim, czego potrzebujemy, aby nauczyć się przygotowywać pyszny 3-daniowy posiłek (wegański lub rybny na życzenie). Poznasz nowe składniki, zaimponujesz znajomym w domu i zjesz coś pysznego, co sam przygotowałeś.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Russell), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
10 lat doświadczenia
Jestem szefem kuchni i kocham gotować dania roślinne.
Ważne wydarzenie w karierze
Moją klientelę stanowią zarówno pary, jak i celebryci czy podróżujący surferzy.
Edukacja i szkolenia
Rozwinąłem swoje umiejętności kulinarne poprzez samokształcenie i pracę z szefami kuchni.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 4.97 na 5 gwiazdek na podstawie 29 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Cóbano. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Russell przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Brak dostępności
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?