Kolacja gruzińska w domu babci – Naira
Od lat przyjmuję gości w Tbilisi. Teraz Ty możesz przekonać się, czym jest gruzińska gościnność.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Tbilisi
Zapewniasz w swoim domu
Szybki gruziński posiłek na wynos
54 zł 54 zł za gościa
Ten obfity posiłek składa się ze świeżego chaczapuri, chleba z nadzieniem serowym, i tatariakhli, czyli jajecznicy ze swanetyjską solą
Karta uczty
305 zł 305 zł za gościa
„Kartuli” to gruzińskie określenie na kulturę lub mieszkańców Gruzji. Rozkoszuj się autentyczną gruzińską ucztą, która obejmuje gruzińską sałatkę, bakłażana w pastach orzechowych, chleb szoti, sezonowy deser i herbatę. Danie główne obejmuje haczapuri i szkmeruli.
Kolacja w domu babci w Tbilisi
896 zł 896 zł za gościa
Spróbuj tradycyjnej gruzińskiej kolacji z autentycznymi daniami, sezonowym deserem i herbatą. Ten posiłek smakuje jak ten, który robiła moja babcia.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Naira), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
45 lat doświadczenia
Wypróbuj przepisy mojej rodziny z Gruzji
Gospodarz – znany szef kuchni z Napa Valley
Przyjmowałem w domu znanego szefa kuchni z Napa Valley Train i amerykański zespół.
Nauczyłem się od rodziny
Przygotowuję dania kuchni gruzińskiej, które są w naszej rodzinie przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Tbilisi. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 21 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
54 zł Od 54 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




