Wagyu i sake – degustacja z ekspertem
Łączę najwyższej jakości wagyu i rzemieślnicze sake, aby zapewnić niezapomniane wrażenia kulinarne.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Shinjuku City
Zapewnione przez gospodarza (Ushinobi)
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Yuma & Team), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Jestem sommelierką sake i właścicielką baru sake oraz izakaya w Tokio.
Wyróżnione na Netflixie
Moja firma zajmująca się wycieczkami kulinarnymi została przedstawiona w programie „Somebody Feed Phil” na Netflixie, w CNN i innych.
Sommelier sake
Zostałem uznany za Młodego Ambasadora Sake 2022–2023 przez Sake Sommelier Association.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 4.98 na 5 gwiazdek na podstawie 290 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Dokąd się udasz
Ushinobi
169-0073, Prefektura Tokio, Shinjuku City, Japonia
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 20 lat, maksymalna liczba gości: 8.
Ułatwienia dostępu
Brak ekstremalnych bodźców sensorycznych, Głównie płaskie podłoże
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 109 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?