Wagyu i sake – degustacja z ekspertem
Łączę najwyższej jakości wagyu i rzemieślnicze sake, aby zapewnić niezapomniane wrażenia kulinarne.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Shinjuku
Zapewnione w miejscu gospodarza (Yuma & Team)
Degustacja sake
101 zł 101 zł za gościa
Degustacja japońskiego sake, od eleganckich chłodzonych trunków po bogate ciepłe style, w towarzystwie autentycznych spostrzeżeń.
Zestaw do hot potu z wołowiny wagyu
206 zł 206 zł za gościa
Wypełniony po brzegi hot pot z wołowiną wagyu i sezonowymi składnikami, podawany z sosami do maczania i wybranym sake.
Dopasowywanie wagyu i sake
467 zł 467 zł za gościa
2 przystawki, język wołowy wagyu i sake, tataki wołowe wagyu i ciepłe sake, sałatka sezonowa, stek z polędwicy i nigori, wołowe wagyu i niepasteryzowane sake.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Yuma & Team), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Jestem sommelierką sake i właścicielką baru sake oraz izakaya w Tokio.
Wyróżnione na Netflixie
Moja firma zajmująca się wycieczkami kulinarnymi została przedstawiona w programie „Somebody Feed Phil” na Netflixie, w CNN i innych.
Sommelier sake
Zostałem uznany za Młodego Ambasadora Sake 2022–2023 przez Sake Sommelier Association.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 4.98 na 5 gwiazdek na podstawie 293 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Dokąd się udasz
Ushinobi
Address: NSK Building, 201, 1 Chome-22-1 Hyakunincho, Shinjuku City, Tokyo 169-0073
169-0073, Prefektura Tokio, Shinjuku, Japonia
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 20 lat, maksymalna liczba gości: 8.
Ułatwienia dostępu
Brak ekstremalnych bodźców sensorycznych, Głównie płaskie podłoże
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
101 zł Od 101 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




