
Wagyu i sake – degustacja z ekspertem
Łączę wagyu premium i rękodzieło, aby zapewnić niezapomniane wrażenia kulinarne.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Shinjuku City
Zapewnione przez gospodarza (Ushinobi)
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Yuma & Team), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Jestem sommelierem sake i właścicielem baru sake i izakaya w Tokio.
Wyróżnione na Netflixie
Moja firma zajmująca się wycieczkami kulinarnymi pojawiła się w serwisie Netflix „Somebody Feed Phil”, CNN i innych.
Sake sommelier
Zostałem uznany za ambasadora Young Sake w latach 2022-2023 przez Sake Sommelier Association.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
4.98, 289 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Dokąd się udasz
Ushinobi
169-0073, Prefektura Tokio, Shinjuku City, Japonia
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 20 lat, maksymalna liczba gości: 8.
Ułatwienia dostępu
Głównie płaskie podłoże, Brak ekstremalnych bodźców sensorycznych
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Od 110 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?