Usługi Airbnb

Kucharze w: Saint-Cloud

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Saint-Cloud

Kucharz

Paryż

Francuska kuchnia fusion z Cyryla

10 lat doświadczenia zmieniam życie dzięki MasterChef i otwieram swoją restaurację. Jestem przeszkolony w HACCP. Zdobyłem medal na szczycie G20 World King of Chef Summit w Osace w Japonii w 2019 roku.

Kucharz

Paryż

Prywatny szef kuchni: współczesna kuchnia francuska i włoska

Jestem samodzielnie stworzonym szefem kuchni z zamiłowaniem do inspirującej kuchni, na skrzyżowaniu moich początków, pasji i mojej babci pocieszającej jedzenie dla duszy. Dzięki CZAPCE (Certificate of Professional Competence) ukończonej z wyróżnieniem Ecole hôtelière Paris Drouant, czerpię inspirację między najbardziej kultowymi na świecie metodami gotowania z Francji a tradycyjnymi i współczesnymi włoskimi przepisami.

Kucharz

Simply French by Maylis

6 lat doświadczenia Tworzenie atrakcji kulinarnych, które łączą ludzi, jest moją pasją. W 2019 roku doskonaliłem swoje umiejętności kulinarne w L'Atelier des Chefs. Przygotowywanie pysznych, przyjemnych posiłków i uszczęśliwiających gości sprawia mi radość.

Kucharz

Paryż

Global flavors by Prerana

5 lat doświadczenia pracuję w różnych kuchniach, od restauracji z gwiazdkami Michelina po kuchnie cateringowe. Od czekolady po pâtisserie - zdobyłam umiejętności w różnych środowiskach kulinarnych. Pracowałam w restauracji z gwiazdkami Michelina, doskonaląc swoje umiejętności w szybkim tempie.

Kucharz

Ciepła i smaczna kuchnia od Cam

6 lat doświadczenia pracowałem w tradycyjnych restauracjach i jako prywatny szef kuchni, zajmujący się różnymi wydarzeniami. Studiowałam sztukę gościnności i cateringu w École Hôtelière de Paris. Prowadzę własną działalność, współpracując bezpośrednio z klientami, aby stworzyć smaczne atrakcje kulinarne.

Kucharz

Paryż

Francuska szefowa kuchni na niezapomniane doświadczenie

Mam na imię Lila i mam 12-letnie doświadczenie w branży kulinarnej. Ukończyłem Ferrandi Gastronomy Institute i miałem okazję pracować w prestiżowych restauracjach, lokalach bistronomicznych, a także wysokiej jakości francuskich browarach, w których doskonaliłem swoje umiejętności kulinarne.

Wszystkie usługi kucharzy

Seasonal fine dining by Christophe

25 lat doświadczenia jestem szefem kuchni od 25 lat i pracuję w różnych profesjonalnych kuchniach. Uczęszczałam do szkoły kulinarnej i udoskonaliłam swoje rękodzieło, pracując w restauracjach. Pracuję jako prywatny szef kuchni od 10 lat, zajmując się różnymi klientami.

Sezonowa kuchnia francuska z szefem kuchni Lucie

8 lat doświadczenia Kreatywne gotowanie pecializujące w wyrafinowanej, sezonowej kuchni przy użyciu lokalnych francuskich produktów, których nauczyłem się podczas podróży, zwłaszcza w Polinezji. Specjalizuję się w wyrafinowanej i sezonowej kuchni, wykorzystując lokalne francuskie produkty.

Roślinne przysmaki szefa kuchni Marion

10 lat doświadczenia Uwielbiam dzielić się swoją pasją do gotowania i przygotowywania specjalnych dań z gośćmi. Ukończyłem profesjonalny program przekwalifikowania (CAP Cuisine) w 2015 roku. Gotowałem dla ponad 900 gości i byłem partnerem w La Belle Assiette (od 2015 do 2023 roku).

Traditional Italian Cooking by Daniele

19 lat doświadczenia pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Studiowałam w Hotel School of Rome i zdobyłam Bac Pro z 80/100. W 2015 roku udało mi się zdobyć tytuł najlepszej włoskiej restauracji w Londynie.

French food by Jeff

20 lat doświadczenia Private home chef, I cooked for an interior designer in the Vosges. Zostałam przeszkolona w zakresie zarządzania kulinariami, ciastami i wędlinami. Byłem szefem kuchni i cukiernikiem w renomowanych lokalach.

Indywidualne menu firmy Dowenson

15 lat doświadczenia Collaboration with premium houses and VIP catering service. Mam silne doświadczenie w gotowaniu. Organizowałam wydarzenia kulinarne w Parc des Princes i współpracowałam z markami.

Klasyczna francuska kuchnia Jean

8 lat doświadczenia trenowałem w Tour d'Argent i Le Meurice, później stając się prywatnym szefem kuchni. Trenowałem pod kierunkiem Yannick Alleno, mistrza innowacji regionalnych. Pracowałam w Tour d'Argent, historycznej paryskiej restauracji.

Nowoczesna kuchnia francuska Laurenta

20 lat doświadczenia Oferuję połączenie nowoczesnej i tradycyjnej kuchni francuskiej z autentycznością i kreatywnością. Nauczyłem się u Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Często dzielę się swoimi umiejętnościami kulinarnymi na temat programów kulinarnych dla krajowej sieci telewizyjnej.

A la table par May

Jestem pasjonatem dzielenia się dobrymi rzeczami podczas gotowania. Zapraszam Cię w prawdziwą podróż dla smakoszy, wykonaną z autentycznych i sezonowych smaków. Moja kulinarna przygoda rozpoczęła się w szkole hotelowej w Paryżu, a następnie kontynuowałam w restauracji bistronomicznej. To wtedy zdecydowałam się rozkwitać w pojedynkę, aby dać wolną rękę mojej kreatywności w różnych lokalach. Co mnie napędza? Miłość do produktu, przyjemność z transmisji i poszukiwanie odważnych i harmonijnych porozumień. Przywiązuję dużą wagę do pracy z producentami, aby ulepszać i ulepszać ich produkty dzięki sezonowej, lokalnej i znaczącej kuchni. Dla tych, którzy sobie tego życzą, towarzyszą mi starannie dobrane dania z wina, aby stworzyć uczciwe i zaskakujące połączenia win.

Authentic French cuisine by Eglantine

8 lat doświadczenia Jestem szefem kuchni specjalizującym się w świeżej i sezonowej kuchni francuskiej, preferującym produkty ekologiczne. Wyszerzyłam swoje umiejętności w Le Desnoyez w Paryżu i zdobyłam dyplom CAP Cuisine. Zanim zacząłem karierę w kuchni, pracowałem w wydawnictwie kulinarnym dla Alaina Ducasse.

Afro-Caribbean fine dining by Jonathan

8 lat doświadczenia wnoszę wysokiej klasy gotowanie do klientów i oferuję usługi konsultingowe, aby wyrafinować wyśmienitą kuchnię. Uczyłem się na Gwadelupie, zanim poszerzyłem swoje horyzonty w Wielkiej Brytanii i Paryżu. Wyszlifowałam swoje rzemiosło w najlepszych luksusowych hotelach, takich jak The Peninsula i Plaza Athénée.

Zrównoważona kuchnia wegetariańska z Manona

13 lat doświadczenia, pracuję dla znanych szefów kuchni, pracuję nad różnymi wydarzeniami, a teraz prowadzę własną firmę. Nieustannie pracuję nad wzbogacaniem swojej wiedzy i umiejętności jako cheffe. Miałem okazję współpracować ze słynnym francuskim szefem kuchni na specjalnym wydarzeniu dla Hermès.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej