Usługi Airbnb

Kucharze w: Round Rock

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Round Rock

Kucharz

The Cedric Frazier Experience

Kucharz

Śródziemnomorskie smaki od Rafy

25 lat doświadczenia Przez całą karierę włożyłam pasję, tradycję i kreatywność do mojego jedzenia. Brałam udział w zajęciach ze sztuki kulinarnej, aby doskonalić umiejętności zdobyte w rodzinnej kuchni. Moje dania są inspirowane łączeniem wpływów z Hiszpanii, Włoch i Chin.

Kucharz

Austin

Kolacja od Arturo

16 lat doświadczenia jestem szefem kuchni specjalizującym się w wprowadzaniu precyzji znakomitej kuchni do domowej kuchni. Studiowałam w Le Cordon Bleu Paris w kuchni i pâtisserie i zdobyłam Le Grand Diplôme. Opiekowała mnie szef kuchni Viet Pham, doskonaląc swoje umiejętności kulinarne i precyzję.

Kucharz

Next level farm-to-table by Courtney

5-letnie doświadczenie: zarządzam restauracjami, rozwijam menu i prowadzę szkolenia firmowe. Jestem przeszkolony w zakresie gościnności kulinarnej, rozwoju menu i gotowania skoncentrowanego na odżywianiu. Pomagałam klientom wyzdrowieć dzięki jedzeniu i zdobyłam uznanie za sezonową edukację kulinarną.

Kucharz

Austin

Mabuhay, Austin! Z szefem kuchni Danem

14 lat doświadczenia pracowałem za kulisami książek kucharskich YouTuber Joshua Weissman. W The Broadmoor Hotel and Resort w Colorado Springs wygrałem Adobo Throwdown w San Antonio w Teksasie.

Kucharz

Uroczystości kulinarne Stef

15 lat doświadczenia specjalizuję się w zabawnych, niezapomnianych i relaksujących wydarzeniach kulinarnych dla grup każdej wielkości. Przygotowałam również miejsca na rekolekcje i małe wydarzenia. Współpracuję z kilkoma znanymi szefami kuchni, w tym z Bobbym Flayem.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej