
Usługi Airbnb
Kucharze w: Pantin
Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.
Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Pantin

Kucharz
Paryż
Francuska kuchnia fusion z Cyryla
10 lat doświadczenia zmieniam życie dzięki MasterChef i otwieram swoją restaurację. Jestem przeszkolony w HACCP. Zdobyłem medal na szczycie G20 World King of Chef Summit w Osace w Japonii w 2019 roku.

Kucharz
Paryż
Prywatny szef kuchni: współczesna kuchnia francuska i włoska
Jestem samodzielnie stworzonym szefem kuchni z zamiłowaniem do inspirującej kuchni, na skrzyżowaniu moich początków, pasji i mojej babci pocieszającej jedzenie dla duszy. Dzięki CZAPCE (Certificate of Professional Competence) ukończonej z wyróżnieniem Ecole hôtelière Paris Drouant, czerpię inspirację między najbardziej kultowymi na świecie metodami gotowania z Francji a tradycyjnymi i współczesnymi włoskimi przepisami.

Kucharz
Prywatna kuchnia inspirowana kuchnią francuską Simplice
15 lat doświadczenia pracowałem w różnych paryskich restauracjach przed uruchomieniem mojej prywatnej usługi gastronomicznej. Trenowałam Paryż, zdobywając wiedzę na temat kuchni francuskiej. Organizuję i organizuję wyjątkowe wydarzenia, od kameralnych spotkań po duże uroczystości.

Kucharz
Private Chef Experiences, Redefined by Akhil
15 lat doświadczenia specjalizuję się w znakomitych kuchniach i kuchniach globalnych, w tym skandynawskich, indyjskich i japońskich. Trenowałem pod kierunkiem szefów kuchni, takich jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Współpracowałam z renomowanymi europejskimi szefami kuchni, takimi jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Kucharz
Traditional Italian Cooking by Daniele
19 lat doświadczenia pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Studiowałam w Hotel School of Rome i zdobyłam Bac Pro z 80/100. W 2015 roku udało mi się zdobyć tytuł najlepszej włoskiej restauracji w Londynie.

Kucharz
Paryż
Marion's Culinary Journey
Od 2015 roku gotuję w Paryżu i na pobliskich przedmieściach. Mam tytuł magistra prawa i nauk politycznych oraz kuchnię CAP. Zorganizowałam meksykańską tacqueria w przebraniu jednej propozycji.
Wszystkie usługi kucharzy

Roślinne przysmaki szefa kuchni Marion
10 lat doświadczenia Uwielbiam dzielić się swoją pasją do gotowania i przygotowywania specjalnych dań z gośćmi. Ukończyłem profesjonalny program przekwalifikowania (CAP Cuisine) w 2015 roku. Gotowałem dla ponad 900 gości i byłem partnerem w La Belle Assiette (od 2015 do 2023 roku).

Caterer gourmand by Boris
9 lat doświadczenia Oferuję indywidualne usługi na profesjonalne wydarzenia w Île-de-France. Mam przeszkolenie w zakresie zarządzania cateringiem i hotelarstwem. Pracuję dla firm takich jak RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

French food by Jeff
20 lat doświadczenia Private home chef, I cooked for an interior designer in the Vosges. Zostałam przeszkolona w zakresie zarządzania kulinariami, ciastami i wędlinami. Byłem szefem kuchni i cukiernikiem w renomowanych lokalach.

Indywidualne menu firmy Dowenson
15 lat doświadczenia Collaboration with premium houses and VIP catering service. Mam silne doświadczenie w gotowaniu. Organizowałam wydarzenia kulinarne w Parc des Princes i współpracowałam z markami.

Global flavors by Prerana
5 lat doświadczenia pracuję w różnych kuchniach, od restauracji z gwiazdkami Michelina po kuchnie cateringowe. Od czekolady po pâtisserie - zdobyłam umiejętności w różnych środowiskach kulinarnych. Pracowałam w restauracji z gwiazdkami Michelina, doskonaląc swoje umiejętności w szybkim tempie.

Nowoczesna kuchnia francuska Laurenta
20 lat doświadczenia Oferuję połączenie nowoczesnej i tradycyjnej kuchni francuskiej z autentycznością i kreatywnością. Nauczyłem się u Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Często dzielę się swoimi umiejętnościami kulinarnymi na temat programów kulinarnych dla krajowej sieci telewizyjnej.

Klasyczna francuska kuchnia Jean
8 lat doświadczenia trenowałem w Tour d'Argent i Le Meurice, później stając się prywatnym szefem kuchni. Trenowałem pod kierunkiem Yannick Alleno, mistrza innowacji regionalnych. Pracowałam w Tour d'Argent, historycznej paryskiej restauracji.

A la table par May
Jestem pasjonatem dzielenia się dobrymi rzeczami podczas gotowania. Zapraszam Cię w prawdziwą podróż dla smakoszy, wykonaną z autentycznych i sezonowych smaków. Moja kulinarna przygoda rozpoczęła się w szkole hotelowej w Paryżu, a następnie kontynuowałam w restauracji bistronomicznej. To wtedy zdecydowałam się rozkwitać w pojedynkę, aby dać wolną rękę mojej kreatywności w różnych lokalach. Co mnie napędza? Miłość do produktu, przyjemność z transmisji i poszukiwanie odważnych i harmonijnych porozumień. Przywiązuję dużą wagę do pracy z producentami, aby ulepszać i ulepszać ich produkty dzięki sezonowej, lokalnej i znaczącej kuchni. Dla tych, którzy sobie tego życzą, towarzyszą mi starannie dobrane dania z wina, aby stworzyć uczciwe i zaskakujące połączenia win.

Zrównoważona kuchnia wegetariańska z Manona
13 lat doświadczenia, pracuję dla znanych szefów kuchni, pracuję nad różnymi wydarzeniami, a teraz prowadzę własną firmę. Nieustannie pracuję nad wzbogacaniem swojej wiedzy i umiejętności jako cheffe. Miałem okazję współpracować ze słynnym francuskim szefem kuchni na specjalnym wydarzeniu dla Hermès.

Ciepła i smaczna kuchnia od Cam
6 lat doświadczenia pracowałem w tradycyjnych restauracjach i jako prywatny szef kuchni, zajmujący się różnymi wydarzeniami. Studiowałam sztukę gościnności i cateringu w École Hôtelière de Paris. Prowadzę własną działalność, współpracując bezpośrednio z klientami, aby stworzyć smaczne atrakcje kulinarne.

Traditional French menu by Ashiq
11 lat doświadczenia Z fundacją zbudowaną w branży restauracyjnej, teraz pracuję jako osobisty szef kuchni. Ukończyłem studia w Londynie, zanim doskonaliłem swoje umiejętności w różnych restauracjach. Gotuję dla wielu renomowanych gości.

Targowa uczta by Or
10 lat doświadczenia Praktyczne doświadczenie w najlepszych paryskich restauracjach i kulinarnym dziedzictwie z Afryki Północnej. Trained in Levantine, Mediterranean, and North African cooking techniques. Kuchnie LED w Miznon, Shouk i Dalia w Paryżu.
Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki
Lokalni specjaliści
Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu
Usługi dobrane pod kątem jakości
Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego
Doskonała reputacja
Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej
Odkryj więcej usług w: Pantin
Więcej usług do odkrycia
- Prywatni kucharze Paryż
- Prywatni kucharze Londyn
- Fotografowie Amsterdam
- Fotografowie Bruksela
- Fotografowie Lyon
- Fotografowie Strasbourg
- Fotografowie Genewa
- Fotografowie Annecy
- Prywatni kucharze City of Westminster
- Fotografowie Londyn
- Prywatni kucharze Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Prywatni kucharze Chamonix
- Prywatni kucharze London Borough of Camden
- Prywatni kucharze London Borough of Islington
- Fotografowie London Borough of Hackney
- Fotografowie Paryż
- Fotografowie Londyn
- Trenerzy personalni Lyon
- Fotografowie City of Westminster
- Trenerzy personalni Londyn
- Makijaż Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Fotografowie Chamonix
- Masaż London Borough of Camden
- Trenerzy personalni London Borough of Islington