Usługi Airbnb

Kucharze w: Neuilly-sur-Seine

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Neuilly-sur-Seine

Kucharz

Paryż

Francuska kuchnia fusion z Cyryla

10 lat doświadczenia zmieniam życie dzięki MasterChef i otwieram swoją restaurację. Jestem przeszkolony w HACCP. Zdobyłem medal na szczycie G20 World King of Chef Summit w Osace w Japonii w 2019 roku.

Kucharz

Paryż

Prywatny szef kuchni: współczesna kuchnia francuska i włoska

Jestem samodzielnie stworzonym szefem kuchni z zamiłowaniem do inspirującej kuchni, na skrzyżowaniu moich początków, pasji i mojej babci pocieszającej jedzenie dla duszy. Dzięki CZAPCE (Certificate of Professional Competence) ukończonej z wyróżnieniem Ecole hôtelière Paris Drouant, czerpię inspirację między najbardziej kultowymi na świecie metodami gotowania z Francji a tradycyjnymi i współczesnymi włoskimi przepisami.

Kucharz

Prywatna kuchnia inspirowana kuchnią francuską Simplice

15 lat doświadczenia pracowałem w różnych paryskich restauracjach przed uruchomieniem mojej prywatnej usługi gastronomicznej. Trenowałam Paryż, zdobywając wiedzę na temat kuchni francuskiej. Organizuję i organizuję wyjątkowe wydarzenia, od kameralnych spotkań po duże uroczystości.

Kucharz

Private Chef Experiences, Redefined by Akhil

15 lat doświadczenia specjalizuję się w znakomitych kuchniach i kuchniach globalnych, w tym skandynawskich, indyjskich i japońskich. Trenowałem pod kierunkiem szefów kuchni, takich jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Współpracowałam z renomowanymi europejskimi szefami kuchni, takimi jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Kucharz

Traditional Italian Cooking by Daniele

19 lat doświadczenia pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Studiowałam w Hotel School of Rome i zdobyłam Bac Pro z 80/100. W 2015 roku udało mi się zdobyć tytuł najlepszej włoskiej restauracji w Londynie.

Kucharz

Paryż

Marion's Culinary Journey

Od 2015 roku gotuję w Paryżu i na pobliskich przedmieściach. Mam tytuł magistra prawa i nauk politycznych oraz kuchnię CAP. Zorganizowałam meksykańską tacqueria w przebraniu jednej propozycji.

Wszystkie usługi kucharzy

Caterer gourmand by Boris

9 lat doświadczenia Oferuję indywidualne usługi na profesjonalne wydarzenia w Île-de-France. Mam przeszkolenie w zakresie zarządzania cateringiem i hotelarstwem. Pracuję dla firm takich jak RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

French food by Jeff

20 lat doświadczenia Private home chef, I cooked for an interior designer in the Vosges. Zostałam przeszkolona w zakresie zarządzania kulinariami, ciastami i wędlinami. Byłem szefem kuchni i cukiernikiem w renomowanych lokalach.

Indywidualne menu firmy Dowenson

15 lat doświadczenia Collaboration with premium houses and VIP catering service. Mam silne doświadczenie w gotowaniu. Organizowałam wydarzenia kulinarne w Parc des Princes i współpracowałam z markami.

Global flavors by Prerana

5 lat doświadczenia pracuję w różnych kuchniach, od restauracji z gwiazdkami Michelina po kuchnie cateringowe. Od czekolady po pâtisserie - zdobyłam umiejętności w różnych środowiskach kulinarnych. Pracowałam w restauracji z gwiazdkami Michelina, doskonaląc swoje umiejętności w szybkim tempie.

Nowoczesna kuchnia francuska Laurenta

20 lat doświadczenia Oferuję połączenie nowoczesnej i tradycyjnej kuchni francuskiej z autentycznością i kreatywnością. Nauczyłem się u Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Często dzielę się swoimi umiejętnościami kulinarnymi na temat programów kulinarnych dla krajowej sieci telewizyjnej.

Klasyczna francuska kuchnia Jean

8 lat doświadczenia trenowałem w Tour d'Argent i Le Meurice, później stając się prywatnym szefem kuchni. Trenowałem pod kierunkiem Yannick Alleno, mistrza innowacji regionalnych. Pracowałam w Tour d'Argent, historycznej paryskiej restauracji.

A la table par May

Jestem pasjonatem dzielenia się dobrymi rzeczami podczas gotowania. Zapraszam Cię w prawdziwą podróż dla smakoszy, wykonaną z autentycznych i sezonowych smaków. Moja kulinarna przygoda rozpoczęła się w szkole hotelowej w Paryżu, a następnie kontynuowałam w restauracji bistronomicznej. To wtedy zdecydowałam się rozkwitać w pojedynkę, aby dać wolną rękę mojej kreatywności w różnych lokalach. Co mnie napędza? Miłość do produktu, przyjemność z transmisji i poszukiwanie odważnych i harmonijnych porozumień. Przywiązuję dużą wagę do pracy z producentami, aby ulepszać i ulepszać ich produkty dzięki sezonowej, lokalnej i znaczącej kuchni. Dla tych, którzy sobie tego życzą, towarzyszą mi starannie dobrane dania z wina, aby stworzyć uczciwe i zaskakujące połączenia win.

Globalne smaki Patricka

5 lat doświadczenia wnoszę do każdego przygotowywanego przeze mnie posiłku własną perspektywę kulinarną na całym świecie. Dzięki samodzielnej nauce poznałam różnorodne tradycje kulinarne. Przyjmuję wielokulturowe podejście do gotowania, zwiększając moją zdolność do nawiązywania kontaktów z gośćmi.

Zrównoważona kuchnia wegetariańska z Manona

13 lat doświadczenia, pracuję dla znanych szefów kuchni, pracuję nad różnymi wydarzeniami, a teraz prowadzę własną firmę. Nieustannie pracuję nad wzbogacaniem swojej wiedzy i umiejętności jako cheffe. Miałem okazję współpracować ze słynnym francuskim szefem kuchni na specjalnym wydarzeniu dla Hermès.

Ciepła i smaczna kuchnia od Cam

6 lat doświadczenia pracowałem w tradycyjnych restauracjach i jako prywatny szef kuchni, zajmujący się różnymi wydarzeniami. Studiowałam sztukę gościnności i cateringu w École Hôtelière de Paris. Prowadzę własną działalność, współpracując bezpośrednio z klientami, aby stworzyć smaczne atrakcje kulinarne.

Traditional French menu by Ashiq

11 lat doświadczenia Z fundacją zbudowaną w branży restauracyjnej, teraz pracuję jako osobisty szef kuchni. Ukończyłem studia w Londynie, zanim doskonaliłem swoje umiejętności w różnych restauracjach. Gotuję dla wielu renomowanych gości.

Targowa uczta by Or

10 lat doświadczenia Praktyczne doświadczenie w najlepszych paryskich restauracjach i kulinarnym dziedzictwie z Afryki Północnej. Trained in Levantine, Mediterranean, and North African cooking techniques. Kuchnie LED w Miznon, Shouk i Dalia w Paryżu.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej