Usługi Airbnb

Kucharze w: Montrouge

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Montrouge

Kucharz

Paryż

Francuska kuchnia fusion z Cyryla

10 lat doświadczenia zmieniam życie dzięki MasterChef i otwieram swoją restaurację. Jestem przeszkolony w HACCP. Zdobyłem medal na szczycie G20 World King of Chef Summit w Osace w Japonii w 2019 roku.

Kucharz

Paryż

Prywatny szef kuchni: współczesna kuchnia francuska i włoska

Jestem samodzielnie stworzonym szefem kuchni z zamiłowaniem do inspirującej kuchni, na skrzyżowaniu moich początków, pasji i mojej babci pocieszającej jedzenie dla duszy. Dzięki CZAPCE (Certificate of Professional Competence) ukończonej z wyróżnieniem Ecole hôtelière Paris Drouant, czerpię inspirację między najbardziej kultowymi na świecie metodami gotowania z Francji a tradycyjnymi i współczesnymi włoskimi przepisami.

Kucharz

Prywatna kuchnia inspirowana kuchnią francuską Simplice

15 lat doświadczenia pracowałem w różnych paryskich restauracjach przed uruchomieniem mojej prywatnej usługi gastronomicznej. Trenowałam Paryż, zdobywając wiedzę na temat kuchni francuskiej. Organizuję i organizuję wyjątkowe wydarzenia, od kameralnych spotkań po duże uroczystości.

Kucharz

Private Chef Experiences, Redefined by Akhil

15 lat doświadczenia specjalizuję się w znakomitych kuchniach i kuchniach globalnych, w tym skandynawskich, indyjskich i japońskich. Trenowałem pod kierunkiem szefów kuchni, takich jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek. Współpracowałam z renomowanymi europejskimi szefami kuchni, takimi jak René Redzepi, Pascal Barbot i Magnus Ek.

Kucharz

Traditional Italian Cooking by Daniele

19 lat doświadczenia pracowałem w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Studiowałam w Hotel School of Rome i zdobyłam Bac Pro z 80/100. W 2015 roku udało mi się zdobyć tytuł najlepszej włoskiej restauracji w Londynie.

Kucharz

Paryż

Marion's Culinary Journey

Od 2015 roku gotuję w Paryżu i na pobliskich przedmieściach. Mam tytuł magistra prawa i nauk politycznych oraz kuchnię CAP. Zorganizowałam meksykańską tacqueria w przebraniu jednej propozycji.

Wszystkie usługi kucharzy

Caterer gourmand by Boris

9 lat doświadczenia Oferuję indywidualne usługi na profesjonalne wydarzenia w Île-de-France. Mam przeszkolenie w zakresie zarządzania cateringiem i hotelarstwem. Pracuję dla firm takich jak RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

French food by Jeff

20 lat doświadczenia Private home chef, I cooked for an interior designer in the Vosges. Zostałam przeszkolona w zakresie zarządzania kulinariami, ciastami i wędlinami. Byłem szefem kuchni i cukiernikiem w renomowanych lokalach.

Indywidualne menu firmy Dowenson

15 lat doświadczenia Collaboration with premium houses and VIP catering service. Mam silne doświadczenie w gotowaniu. Organizowałam wydarzenia kulinarne w Parc des Princes i współpracowałam z markami.

Global flavors by Prerana

5 lat doświadczenia pracuję w różnych kuchniach, od restauracji z gwiazdkami Michelina po kuchnie cateringowe. Od czekolady po pâtisserie - zdobyłam umiejętności w różnych środowiskach kulinarnych. Pracowałam w restauracji z gwiazdkami Michelina, doskonaląc swoje umiejętności w szybkim tempie.

Nowoczesna kuchnia francuska Laurenta

20 lat doświadczenia Oferuję połączenie nowoczesnej i tradycyjnej kuchni francuskiej z autentycznością i kreatywnością. Nauczyłem się u Christophe Michalak, Thierry Marx i Cyril Lignac. Często dzielę się swoimi umiejętnościami kulinarnymi na temat programów kulinarnych dla krajowej sieci telewizyjnej.

Klasyczna francuska kuchnia Jean

8 lat doświadczenia trenowałem w Tour d'Argent i Le Meurice, później stając się prywatnym szefem kuchni. Trenowałem pod kierunkiem Yannick Alleno, mistrza innowacji regionalnych. Pracowałam w Tour d'Argent, historycznej paryskiej restauracji.

A la table par May

Jestem pasjonatem dzielenia się dobrymi rzeczami podczas gotowania. Zapraszam Cię w prawdziwą podróż dla smakoszy, wykonaną z autentycznych i sezonowych smaków. Moja kulinarna przygoda rozpoczęła się w szkole hotelowej w Paryżu, a następnie kontynuowałam w restauracji bistronomicznej. To wtedy zdecydowałam się rozkwitać w pojedynkę, aby dać wolną rękę mojej kreatywności w różnych lokalach. Co mnie napędza? Miłość do produktu, przyjemność z transmisji i poszukiwanie odważnych i harmonijnych porozumień. Przywiązuję dużą wagę do pracy z producentami, aby ulepszać i ulepszać ich produkty dzięki sezonowej, lokalnej i znaczącej kuchni. Dla tych, którzy sobie tego życzą, towarzyszą mi starannie dobrane dania z wina, aby stworzyć uczciwe i zaskakujące połączenia win.

Zrównoważona kuchnia wegetariańska z Manona

13 lat doświadczenia, pracuję dla znanych szefów kuchni, pracuję nad różnymi wydarzeniami, a teraz prowadzę własną firmę. Nieustannie pracuję nad wzbogacaniem swojej wiedzy i umiejętności jako cheffe. Miałem okazję współpracować ze słynnym francuskim szefem kuchni na specjalnym wydarzeniu dla Hermès.

Ciepła i smaczna kuchnia od Cam

6 lat doświadczenia pracowałem w tradycyjnych restauracjach i jako prywatny szef kuchni, zajmujący się różnymi wydarzeniami. Studiowałam sztukę gościnności i cateringu w École Hôtelière de Paris. Prowadzę własną działalność, współpracując bezpośrednio z klientami, aby stworzyć smaczne atrakcje kulinarne.

Traditional French menu by Ashiq

11 lat doświadczenia Z fundacją zbudowaną w branży restauracyjnej, teraz pracuję jako osobisty szef kuchni. Ukończyłem studia w Londynie, zanim doskonaliłem swoje umiejętności w różnych restauracjach. Gotuję dla wielu renomowanych gości.

Targowa uczta by Or

10 lat doświadczenia Praktyczne doświadczenie w najlepszych paryskich restauracjach i kulinarnym dziedzictwie z Afryki Północnej. Trained in Levantine, Mediterranean, and North African cooking techniques. Kuchnie LED w Miznon, Shouk i Dalia w Paryżu.

Podróż smakowa Laury

14 lat doświadczenia Jestem prywatnym szefem kuchni, który specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej i francuskiej. Skup się na żywieniu, trendach żywieniowych i specjalnych dietach. Jestem smakoszem z nienasyconym zainteresowaniem i głęboką wiedzą na temat jedzenia i wina.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej