Usługi Airbnb

Kucharze w: Tamarac

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Posiłki inspirowane kuchnią z całego świata przygotowane przez Daniela

Moje podejście kulinarne jest kreatywne, praktyczne i zakorzenione w moim kubańsko-amerykańskim dziedzictwie.

Wielokulturowa wykwintna kuchnia Wladimira

W swojej kuchni łączę serce, tradycje śródziemnomorskie i silne wenezuelskie korzenie.

Międzynarodowa podróż kulinarna z Andresem

Tworzę menu ze świeżych, zdrowych składników, łącząc tradycję z globalną inspiracją.

Tętniące życiem dania z całego świata od Jorge

Na zajęcia i kolacje przynoszę swoje doświadczenie jako instruktor gotowania i szef kuchni.

Luksusowe sushi od Tomasa

Na Airbnb oferuję wysokiej klasy sushi z niezapomnianym pokazem na żywo.

Wspaniałe dania fusion od Nataszy

Zdobyłam dyplom z kulinariów i pracowałam z kuwejcką rodziną królewską.

Dusza smakosza i karaibskie jedzenie – Tommi Nikhail

ŚWIĄTECZNA PROMOCJA ✨ Zyskaj 100 USD ZNIŻKI na DOWOLNĄ rezerwację z kodem MIAMIHOLIDAY25

Prywatny szef kuchni Vincent Fine Dining w domu

Francuska, śródziemnomorska, cukiernicza, wyrafinowana, sezonowa, menu na zamówienie.

Włoska i śródziemnomorska kuchnia francuskiego typu w domu

Jestem właścicielką Epicureans Of Florida, prywatnej firmy kulinarnej.

Prywatna kolacja z celebrytą

Luksusowa kolacja z lokalnymi smakami – idealna na wieczory panieńskie

Hot Box 305 Experience od szefa kuchni Rae

Amerykańska, karaibska kuchnia fusion, kuchnia światowa, pełne pasji smaki i fantazyjna prezentacja.

Baw się jedzeniem z szefową kuchni Nicole Fey

Pracowałem dla najlepszych szefów kuchni i restauracji w Bostonie i na południowej Florydzie i z radością podzielę się z Tobą swoją pasją i wiedzą.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej