Catering Tiziany
Byłam koordynatorką IKEA Food.
Przetłumaczone automatycznie
Dostawca usług cateringowych w: Rzym
Zapewniasz w swoim domu
Apericena
127 zł 127 zł za gościa
To formuła stworzona dla tych, którzy chcą spędzić chwilę w dobrym towarzystwie, delektując się wyśmienitą kuchnią. W menu znajdują się: nadziewane pikantne maritozzi, crostini z awokado, łososiem i limonką, klopsiki z bakłażanem, przekąski z trójkolorową stracciatellą, pierogi z bresaolą i serem brie, suszone owoce, taralli i paluszki chlebowe.
Bufet z mlekiem modyfikowanym
169 zł 169 zł za gościa
To miejsce idealne na prywatne lub firmowe imprezy, a także na przyjęcia i inne uroczystości. Propozycja obejmuje dwa sezonowe pierwsze dania, wybór przekąsek, nadziewane słone rogaliki, mini kanapki przygotowywane na miejscu i szaszłyki ze świeżych owoców.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Tiziana), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Współpracuję z takimi firmami jak Borgo della Cartiera Pontificia i Palombini Ricevimenti.
Ważne wydarzenie w karierze
Zajmowałem się cateringiem podczas zawodów jeździeckich Piazza di Siena.
Edukacja i szkolenia
Nauczyłem się technik gotowania w rodzinnej restauracji.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Rzym. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
Tiziana przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
127 zł Od 127 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Dostawcy usług cateringowych na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?



