Wysokiej klasy posiłki roślinne od Anaelle
Kuchnia roślinna, smaki świata, organiczne, lokalne składniki sezonowe.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Paryż
Zapewniasz w swoim domu
Esencja ogrodowa
359 zł 359 zł za gościa
Rozkoszuj się kolorowym 3-daniowym posiłkiem z sezonowymi warzywami, lokalnymi produktami ekologicznymi i przyprawami z całego świata.
Świeże korzenie
380 zł 380 zł za gościa
Minimum 843 zł, aby zarezerwować
Zrelaksuj się przy pięciodaniowym menu, które prezentuje prostotę i smak sezonowych warzyw, pozyskiwanych lokalnie i pięknie prezentowanych.
Podróż botaniczna
633 zł 633 zł za gościa
Rozkoszuj się luksusowym 9-daniowym menu degustacyjnym kreatywnej, wysokiej klasy kuchni wegańskiej, wykorzystując rzadkie składniki, artystyczne nakładanie i światowe inspiracje.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Anaëlle), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
7 lat doświadczenia
Była szefowa kuchni wegetariańskiej w Paryżu, obecnie prywatna szefowa kuchni dla smakoszy.
Ekskluzywne restauracje wegańskie
Szefowa kuchni prywatnej, znana ze swojej wyrafinowanej i kreatywnej kuchni roślinnej.
Edukacja kulinarna
Absolwentka Gentle Gourmet Institut w Paryżu, specjalizacja: kuchnia wegańska.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Paryż, Fontainebleau, Sens i Saint-Germain-en-Laye. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 18 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Anaëlle przyjmuje gości jako firma
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
359 zł Od 359 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




