Kuchnia roślinna i śródziemnomorska z Teresa
W moich daniach roślinnych i śródziemnomorskich łączę kreatywność z elegancją.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Seattle
Zapewniasz w swoim domu
Francuski romans
728 zł
Minimum 2 204 zł, aby zarezerwować
Delektuj się wyrafinowanymi, roślinnymi wersjami ponadczasowych dań kuchni francuskiej, podawanymi w czterech krokach z pasją i elegancją.
Odrobina Tajlandii
728 zł
Minimum 2 204 zł, aby zarezerwować
Cztery dania inspirowane kuchnią tajską z aromatycznymi warstwami i wymuszonym balansem słodkiego, kwaśnego i pikantnego smaku.
Ciao Italian
772 zł
Minimum 2 020 zł, aby zarezerwować
Świętuj odważne i świeże smaki Włoch z połączeniem śródziemnomorskich akcentów i roślinnej kreatywności w czterech daniach.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Teresa), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Jestem szefem kuchni specjalizującym się w daniach roślinnych i śródziemnomorskich dla restauracji i lokali pop-up.
Współpraca ze znanymi szefami kuchni
Współpracowałem ze znanymi szefami kuchni, kuchniami pop-up i organizatorami ekskluzywnych imprez prywatnych.
Szkoła kulinarna
Uczęszczałem do French Culinary Institute i doskonaliłem swoje umiejętności dzięki praktycznemu doświadczeniu.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Seattle. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 1 dzień przed jej rozpoczęciem.
772 zł
Minimum 2 020 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?




