Prywatna kolacja przygotowana przez szefa kuchni Billy'ego Moschellę Jr
Osobisty kucharz, catering, indywidualne plany posiłków, gotowanie na miejscu, dostawa posiłków
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Salt Lake City
Zapewniasz w swoim domu
Śniadanie i brunch
547 zł 547 zł za gościa
Minimum 2 187 zł, aby zarezerwować
Wielodaniowe oferty menu śniadaniowego i brunchowego. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia śniadania/brunchu jest elastyczny. Minimum 4 gości. Zniżki dostępne dla grup liczących co najmniej 7 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Specjały szefa kuchni
821 zł 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Czterodaniowe menu z specjalnymi daniami szefa kuchni. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia kolacji jest elastyczny. Zniżki dostępne dla grup od 3 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Włoskie inspiracje
821 zł 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Delektuj się eleganckimi, ale pocieszającymi włoskimi daniami dzięki tej czterodaniowej ofercie menu obiadowego. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia kolacji jest elastyczny. Zniżki dostępne dla grup od 3 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Odcienie Morza Śródziemnego
821 zł 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Rozkoszuj się czterema daniami w stylu śródziemnomorskim. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia kolacji jest elastyczny. Zniżki dostępne dla grup od 3 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Latynoamerykańska
821 zł 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Czterodaniowe menu z klasykami z całej Ameryki Łacińskiej. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia kolacji jest elastyczny. Zniżki dostępne dla grup od 3 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Surfing i turfing
821 zł 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Land meets sea with this exclusive four course dinner menu offer. Opcje wegetariańskie/wegańskie, bezglutenowe, bez nabiału dostępne na życzenie. Czas rozpoczęcia kolacji jest elastyczny. Zniżki dostępne dla grup liczących co najmniej 7 osób. Uwaga: w zależności od warunków pogodowych i lokalizacji nieruchomości mogą obowiązywać dodatkowe opłaty za podróż.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Billy), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Ponad 25 lat doświadczenia w wielu aspektach branży gastronomicznej
Ważne wydarzenie w karierze
Stworzenie unikalnej usługi planu posiłków z opcją przygotowania na miejscu lub dostawy posiłków
Edukacja i szkolenia
Urodził się w rodzinie restauratorów. Jako szef kuchni, głównie samouk.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Ocena 5.0 na 5 gwiazdek na podstawie 1 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Salt Lake City i Park City. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 100.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
821 zł Od 821 zł za gościa
Minimum 1 641 zł, aby zarezerwować
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?







