Kulinarne doświadczenie na Majorce z Lucasem
Zamów szefa kuchni z nagrodą Michelin, który przygotuje dania w Twoim domu wakacyjnym ze świeżych lokalnych składników.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Pollensa
Zapewniasz w swoim domu
Paella i tapas
341 zł za gościa
Weź udział w kursie gotowania, aby przygotować autentyczną walencką paellę i tapas. Poznaj historię i techniki, a następnie delektuj się przygotowanymi przez siebie daniami.
Kolacja na Majorce
405 zł za gościa
Zasiądź do kolacji z lokalnymi potrawami i winami. Goście mogą pomóc w przygotowaniu niezapomnianego wieczoru.
Degustacja sezonowa
597 zł za gościa
Spróbuj wykwintnych dań z najlepszych lokalnych składników z Majorki. Rozkoszuj się posiłkiem w malowniczym ogrodzie na wsi i specjalnie wybranymi winami.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Lucas), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
25 lat doświadczenia
Pracowałem w restauracjach wyróżnionych gwiazdkami Michelin i jako szef kuchni w Londynie i Sydney.
Ważne wydarzenie w karierze
Miałem zaszczyt gotować na Oscary w 2017 roku i obsługiwać Sir Paula McCartney'a w Brighton.
Edukacja i szkolenia
Posiadam dyplom z zarządzania hotelami i branżą hotelarską, a także ukończyłam kurs mistrzowski dla rzeźników.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Pollensa. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 2 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Lucas przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 341 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?