Nourishing with Consciousnes od Victora
Tworzę wyrafinowaną, lokalną kuchnię z szacunkiem dla tradycji.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Saint-Tropez
Zapewniasz w swoim domu
Śródziemnomorska niespodzianka
639 zł za gościa
Menu może obejmować focaccię i dipy z targu ulicznego, rzepę z sosem oliwkowym i orzechami laskowymi, śródziemnomorskie ceviche, jagnięcinę z konfitury 72-godzinnej z pieczonymi warzywami, fiadone i korsykański sernik.
Śródziemnomorska premium
853 zł za gościa
Delektuj się wielodaniową podróżą od pola do stołu, przygotowaną z dbałością o sezonowe smaki i zrównoważoną gastronomię.
Spersonalizowane menu niespodzianek
853 zł za gościa
Spróbuj wyjątkowych dań przygotowanych z najświeższych składników sezonowych, dostosowanych do Twoich preferencji żywieniowych.
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Victor), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
20 lat doświadczenia
Jestem szefem kuchni z dwudziestoletnim doświadczeniem w kuchniach wyróżnionych gwiazdkami Michelin.
Ważne wydarzenie w karierze
Przygotowywałem posiłki dla ekipy filmowej Kill Bill podczas Festiwalu Filmowego w Cannes.
Edukacja i szkolenia
Studiowałem ekogastronomię na UNIRIO, procesy na EAV i zarządzanie gastronomią na Senac.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
Przyjadę do Ciebie
Dojeżdżam do gości w: Saint-Tropez i Nicea. Jeśli chcesz zarezerwować usługę w innym miejscu, napisz do mnie.
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 13 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Victor przyjmuje gości jako osoba fizyczna
Jest odpowiedzialny za tę usługę.
Od 639 zł za gościa
Bezpłatne anulowanie
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?