
Przygotowanie sushi przez Kazuki
Uczę tradycyjnych technik produkcji sushi, takich jak nigiri, rolka pancernika i ręczna rolka.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Shinjuku City
Zapewnione przez gospodarza (Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch))
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Kazuki), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
8 lat doświadczenia
Zacząłem w restauracji sushi 25 lat temu i nauczyłem ponad 6000 studentów.
Nauczył 6000 studentów
W ciągu ostatnich 8 lat przyjmowałam i uczyłam przygotowywanie sushi dla tysięcy studentów.
Wyuczone z lat praktyki
Uczyłem się tradycyjnych metod w restauracji, która ma ponad 100 lat.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
Moje specjalności
4.94, 1841 recenzji
Widać 0 z 0 elementów
Dokąd się udasz
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Prefektura Tokio 160-0007
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 7 lat, maksymalna liczba gości: 6.
Ułatwienia dostępu
Skontaktuj się z gospodarzem, aby uzyskać szczegółowe informacje. Dowiedz się więcej
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Brak dostępności
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?