
Wagyu tasting course by Tei
Oferuję kulinarną przygodę dzięki kuchni japońskiej, koncentrując się na słynnej wołowinie Wagyu.
Przetłumaczone automatycznie
Kucharz w: Sumida City
Zapewnione przez gospodarza (emc)
Możesz wysłać wiadomość do gospodarza (Tei), aby dostosować ofertę do swoich potrzeb lub wprowadzić w niej zmiany.
Moje kwalifikacje
6 lat doświadczenia
Specjalizuję się w przygotowywaniu różnych kawałków wołowiny Wagyu.
Poszanowanie mojego rzemiosła
Używam autentycznych japońskich metod, podkreślając bogaty, artystyczny smak Wagyu.
Wyuczone z tradycji
Moja rodzina gotuje i przygotowuje mięso od trzech pokoleń.
Aby Twoje płatności były bezpieczne, do wysyłania pieniędzy i komunikacji z gospodarzami zawsze korzystaj z platformy Airbnb.
4.98, 1242 recenzje
Widać 0 z 0 elementów
Dokąd się udasz
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Prefektura Tokio 131-0045
Warto wiedzieć
Wymagania wobec gości
Udział mogą brać goście w wieku co najmniej 10 lat, maksymalna liczba gości: 10.
Ułatwienia dostępu
Ciche i spokojne miejsce, Głównie płaskie podłoże
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot, anuluj rezerwację co najmniej 3 dni przed jej rozpoczęciem.
Brak dostępności
Kucharze na Airbnb są sprawdzani pod kątem jakości
Kucharze są oceniani pod kątem doświadczenia zawodowego, kreatywności w tworzeniu menu i doskonałej reputacji. Dowiedz się więcej
Widzisz problem?